Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer specialudviklede trafikmoduler til Silkeborg Kommune

Under navnet ”Silkeborg Modulet” har DAV NORDIC specialudviklet trafikmoduler til Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune har mange smalle vejstrækninger og havde brug for et Helleanlæg med en bredde på 1,6 meter frem for de normale 2 meter. Det har DAV NORDIC udviklet, og de er allerede placeret en række steder i kommunen.

​​

Kort montagetid og højere trafiksikkerhed

Civilingeniør Gitte Merstrand fra Silkeborg Kommune, Vej og Trafik udtaler om trafikmoduler fra DAV NORDIC: ”Vi har rigtig gode erfaringer med trafikmoduler fra DAV. Dels er de en økonomisk fordelagtig løsning for os, og dels er de hurtige at etablere og nemme at flytte, hvis trafikanterne ændrer vaner. Den helt store fordel er dog den høje trafiksikkerhed, som vi opnår. Vi kan etablere et helleanlæg på ca. en time mod normalt 3-4 dage ved in situ løsninger. Det betyder, at vores folk ikke skal opholde sig på de ofte farlige vejstrækninger i lang tid, og fremkommeligheden på vejene belastes ikke unødigt.”

Mange smalle vejstrækninger i Silkeborg

Gitte Merstrand fortsætter: ” Vi har mange smalle vejstrækninger i Silkeborg, hvor de store moduler ikke kan placeres, og hvor det giver problemer om vinteren med sneplovene. Afstribningen omkring hellen vil signalere et bredere støttepunkt, men fysisk kan større køretøjer passere under hensynstagen til de krydsende lette trafikanter. Vi er meget tilfredse med Silkeborg Modulet.”​

Udført: 2015

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".