Trafikmoduler til Favrskov Kommune

Favrskov Kommune har valgt 20 trafikmoduler med chaussesten fra DAV NORDIC som trafikdæmpende løsning i Thorsø. Det er en klar fordel, at modulerne er mobile og kan flyttes, og chaussestenene giver en flot finish, som klæder området.

  • Ydelse: 20 trafikmoduler af forskellig type og bredde
  • Bygherre: Favrskov Kommune
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Projektleder

Christian Petersen

Projektleder
+45 54 34 33 18

Trafikmoduler med chaussesten fra DAV NORDIC

Favrskov Kommune valgte 20 trafikmoduler med chaussesten fra DAV NORDIC som trafikdæmpende løsning i Thorsø. Det var en klar fordel, at modulerne er mobile og kan flyttes, og chaussestenene giver en flot finish, som klæder området.

Borgerne inddraget

Der var øget trafik flere steder i Thorsø, og derfor var der behov for en opgradering af de eksisterende trafikdæmpende tiltagFor at sikre, at løsningen er optimal, valgte Favrskov Kommune at inddrage borgerne.

Flytbare trafikmoduler

Vi har gået en tur i området med talsgruppen for borgerne og sammen fundet en løsning, som vi mener, er den rigtige. Vi markerer nu placeringen på vejene og sætter trafikmodulerne op. Hen over sommeren vil vi modtage kommentarer og foretage justeringer til placeringerne. Det er en stor fordel, at modulerne er flytbare, så vi kan justere placeringen, og modulerne med chaussesten, som vi har valgt er en flot løsning.

Thomas Sæderup, ingeniør fra Trafik og Veje i Favrskov Kommune

Trafikmodulerne fra DAV NORDIC har desuden et ekstra element. En snestok, som kan placeres i modulet, hvis der er varsel om store mængder sne. På den måde er modulets placering altid synlig.

Galleri fra projektet

Relaterede cases