Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder - Master

DAV NORDIC leverer design master til rundkørsel

DAV NORDIC A/S har leveret 15 MILEWIDE design master til rundkørsel i Sorø. Masterne er cylindriske og eftergivelige og egner sig godt til rundkørsler. Der er tidligere leveret samme mastetype til andre rundkørsler i området.

DAV NORDIC leverer master til Hovedstadens letbaneprojekt

Hovedstadens Letbane er for alvor gået i gang med at opføre den kommende letbane. Letbanen skal køre mellem Lyngby og Ishøj og binde 6 S-togslinjer sammen på tværs af hovedstaden. DAV NORDIC A/S har leveret de første MILEWIDE belysnings- og signalmaster til Ørsted.

DAV Nordic A/S opkøber og fusionerer

DAV NORDIC A/S opkøber den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerer samme dag med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilfører DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter til vejene. Udvidelsen cementerer virksomheden, som den stærkeste spiller på vejudstyr i Danmark.

MILEWIDE leverer designmaster tilpasset Louis Poulsen Kipp armatur til Stockholm

MILEWIDE har til Stockholm Stad leveret ALU Design master til cykel- og gangsti. Masterne supplerer den totale leverance til Stockholm Forbifarten på mere end 1.000 ALU Designmaster og er første leverance af typen Ø130.

MILEWIDE leverer aluminiumsmaster til Femern forbindelsen

MILEWIDE har som underleverandør til Opeka leveret 150 master til fire broer på strækningen Ringsted -Femern. Det er første gang, MILEWIDE har en samlet leverance af både signal- og belysningsmaster fra ALU Economic serien, som blev del af sortimentet medio 2017.