Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder - Master

Banedanmark laver rammeaftale med DAV NORDIC

DAV NORDIC har vundet sin første store rammeaftale med Banedanmark. I løbet af efteråret 2023 skal der leveres 250 perronmaster med indbygget højttalere til 4 stationer.

DAV NORDIC’s største design masteordre til dato

DAV NORDIC skal levere 300 Mads Odgaard designmaster inklusiv specialfundamenter til Albertslund Kommune. Masterne er eftergivelige og med til at sikre trafiksikkerheden på Roskildevej, som frem mod 2024 gennemgår en omfattende renovering.

DAV NORDIC leverer kæmpe ordre til Hovedstadens Letbane

DAV NORDIC leverer på to år mere end 1.000 signalmaster og specialindfarvet autoværn til Hovedstadens Letbane. Letbanen etableres for at styrke mobiliteten på tværs af Hovedstadsområdet og skal køre fra Lundtofte- til Ishøj Station.

Projektørmaster på 35 m fra DAV NORDIC til Rønne Havn

Rønne Havn er blevet udvidet med 100.000 m2, og DAV NORDIC har til udvidelsen leveret 35 m høje projektørmaster. Udvidelsen af havnen skal anvendes af offshore industrien.

Ekstra robuste stålmaster bærer belysnings-himmel over hele Aarhus Rutebilstation

For at skabe en sikker og tryg færdsel på det meget trafikerede område på rutebilstationen i Aarhus har DAV NORDIC leveret ekstra stærke stålmaster til et wireophæng med lysarmaturer. Det danner en belysningshimmel, som lyser hele arealet op.

Bering-Beder vejen – den nye ringvejsforbindelse rundt om Aarhus

Bering-Beder Vejen udgør en del af en ny overordnet ringvejsforbindelse rundt om Aarhus

Nymoderne Herning Torv oplyses - i samarbejde med DAV NORDIC

DAV NORDIC har for Verdo, fremstillet 11 special designede master, der nu pryder Herning Torv.

​Inspirationskatalog for arkitekttegnede lysmaster

​​​​Glæd dig til masser af inspiration, når vi viser dig alt fra elegante detaljer, master lavet af træ, til viden om aluminium, og hvordan du implementerer designmaster i dit næste projekt.

Masteserie til moderne byggestil

​​DAV NORDIC leverer for 3. gang vores speciallavet master til Tirsbæk bakke i Vejle. Denne gang er 45 master blevet opsat i området. Masterne er udviklet i samarbejde med Focus Lighting A/S.

DAV NORDIC leverer eftergivelige master til Kronprinsesse Marys Bro

​​DAV NORDIC A/S har i samarbejde med Bravida A/S leveret 189 Protec Poles eftergivelige belysningsmaster i galvaniseret stål til Kronprinsesse Marys Bro.

DAV NORDIC leverer design master til rundkørsel

DAV NORDIC A/S har leveret 15 MILEWIDE design master til rundkørsel i Sorø. Masterne er cylindriske og eftergivelige og egner sig godt til rundkørsler. Der er tidligere leveret samme mastetype til andre rundkørsler i området.

DAV Nordic A/S opkøber og fusionerer

DAV NORDIC A/S opkøber den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerer samme dag med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilfører DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter til vejene. Udvidelsen cementerer virksomheden, som den stærkeste spiller på vejudstyr i Danmark.

MILEWIDE leverer designmaster tilpasset Louis Poulsen Kipp armatur til Stockholm

MILEWIDE har til Stockholm Stad leveret ALU Design master til cykel- og gangsti. Masterne supplerer den totale leverance til Stockholm Forbifarten på mere end 1.000 ALU Designmaster og er første leverance af typen Ø130.

MILEWIDE leverer aluminiumsmaster til Femern forbindelsen

MILEWIDE har som underleverandør til Opeka leveret 150 master til fire broer på strækningen Ringsted -Femern. Det er første gang, MILEWIDE har en samlet leverance af både signal- og belysningsmaster fra ALU Economic serien, som blev del af sortimentet medio 2017.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".