Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Master – ikke kun til lys

​Stort lager – mange lagerførte modeller eller specialfremstillede master

Vores masteafdeling er spredt ud over landet med kontorer i Frederikssund, Bjæverskov og Silkeborg. På vores lagrer har vi et stort udvalg af lagerførte modeller til omgående levering. Kombineret med vores varerute, der servicerer hele landet på ugentlig basis, garanterer vi altså hurtig leveringstid.

Er det i stedet en specialfremstillet mast du mangler til din idé eller projekt er du også kommet det rigtige sted hen. Vi mener det når vi siger Danmarks bredeste sortiment. Tag et kig i oversigten over alle de forskellige typer af master vi leverer ved DAV NORDIC herunder. 

Danmarks bredeste sortiment af master betyder alle former for master og tilbehør

Siden år 1928 har DAV NORDIC leveret sikkerhed til vejene. I over 70 af disse år har også master været en del af vores forretning. Disse mange års viden og erfaring har gjort os til eksperter på området. Den udfordring du står overfor i dit maste projekt, er der stor sandsynlighed for, at vi har oplevet før og dermed også kender en løsning på. Det gør os til en stærk samarbejdspartner i de situationer, hvor master er nødvendige.

Vi projekterer, producerer og leverer alle typer af master. Både dem til belysning og dem, som sender anden hardware højt til vejrs. Vi gør os umage. Umage for at tilbyde de bedste produkter indenfor maste kategorien ved at samarbejde med de bedste leverandører og have den bedste produktion. Det mener vi er vigtigt for konstant at holde os relevante og gøre os fortjente til din tillid.

Stærk organisation giver dig god service og kvalitet​

​Teknisk rådgivning og support

Vi rådgiver og vejleder gerne i dit valg af master, tilbehør og fundamenter. Vi har, udover vores dygtige tekniske sælgere, også egne ingeniører ansat. Vi tilbyder beregninger af master fra 0 m til ∞ m (den højeste mast, vi til dato har leveret er 120 m høj). Vores eget program er godkendt til beregning af master helt op til 18 meter. For master over 18 meter har vi et fast samarbejde med en uvildig ingeniørvirksomhed.

Indkøb

Via daglig håndtering og kontakt til både vores egenproduktion og leverandører har vores indkøbsafdeling i år 2020 haft mere end 10.000 master igennem deres system. For dig betyder det, at vi kender til vigtigheden i leveringssikkerheden for dine produkter.

Kvalitet
Vi tilbyder dig et fastforankret system for at dokumentere og bevise den høje kvalitet vores produkter har. Statiker, tegnestue og egenkontrol er elementer, der samlet sikrer dig en kvalitetsafdeling, hvis daglige drivkraft er kvalitetskontrol af master: at sikre og dokumentere den kvalitet dine master leveres i.

Lager og logistik
Vi tilbyder fleksibilitet og tilgængelighed via vores egen ugentlige varerute – uanset hvor i landet du skal have leveret dine master. Levering af master er en praktisk, men uset vigtig detalje, når dit projekt skal foregå problemfrit og vi sætter en ære i at tilbyde dig denne detalje.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".