Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Designmaster skaber rum

​Hvor designmaster benyttes, skabes fokus fremfor usynlighed

Belysningsmaster kan være meget mere end en praktikalitet. DAV NORDIC har et stærkt ønske om at præge landskaber med funktionelle og smukt designede lysmaster. Det skal være en sanselig oplevelse at færdes i det offentlige rum – særligt i bynære områder, hvor fokus på detaljerne er høj. Med det in mente er alle vores designmaster udvalgt for at tilgodese byrummets forskellige behov for funktionalitet og æstetik.

”Ja” vil vi svare, hvis du spørger om belysningsmaster kan skabe en særlig følelse i det område de placeres. I denne kategori finder du netop en samling af vores allerbedste designmaster opfundet og forfinet af dygtige og visionære arkitekter igennem tiden. 

Gør smukke omgivelser endnu smukkere

​​Æstetik. Fleksibiliet. Funktionalitet. Med de tre ord, er alle arkitekttegnede designmaster hos DAV NORDIC beskrevet. 

Master til belysning har i flere år levet i det de fleste vil betegne som en skyggetilværelse. Ved at fremvise et bredt og spektakulært program af designmaster, der får omgivelserne til at stråle i enhver forstand, sætter vi nu et endegyldigt punktum for, at belysningsmaster altid skal være en hengemt og uinteressant del af vejudstyret. 

Hver af disse master er skulpturelle mesterværker, som blot venter på at blive modelleret og være genstand for den sidste kreative udfoldelse. På den måde kommer de til at være den sidste detalje. Vi sælger nemlig ikke alene master. Vi sælger designmaster, der tilfører byrummet en ekstra dimension.

Du finder designmaster og inspiration på siderne her, hvor vi præsenterer en række elegante detaljer, oprindelseshistorier, master lavet af træ, de klassiske specifikationer og meget andet, der gør dig i stand til at træffe valget om, at designmaster skal være en del af dit næste projekt. Vælg mellem produkterne herunder.​

Uanset, hvor i projektets stadie du er du velkommen til, at kontakte os. Vi er eksperter i master og rådgiver dig gerne – helt uforpligtende.​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".