Vejlevej i Kolding

DAV NORDIC sikrer cykellister og har leveret 108 m dobbeltsidet – og 234 m enkeltsidet træautoværn samt 256 m træskal til cykelsti på Vejlevej i Kolding.

  • Ydelse: 108 m dobbeltsidet træautoværn, 234 meter enkeltsidet træautoværn og 256 træskal til cykelsti
  • Bygherre: Kolding Kommune
  • Entreprenør: DAV NORDIC A/S
  • Underentreprenør:
  • Rådgiver:
Montage Projektleder

Bjørn Lyng

Projektchef
+45 24 45 77 37

DAV NORDIC sikrer cyklister på Vejlevej i Kolding

​DAV NORDIC har leveret 108 m dobbeltsidet – og 234 m enkeltsidet træautoværn samt 256 m træskal til cykelsti på Vejlevej i Kolding.

Det er første gang, at DAV NORDIC sætter dobbeltsidet træautoværn op. Løsningen er valgt for at sikre cyklisterne og samtidig bevare det naturlige udtryk på vejen. Arbejdet er del af et stort vejprojekt på Vejlevej, som netop er afsluttet. Der er kommet nyt fortov og den før så ujævne cykelsti langs Vejlevej ved Kolding Stadion fremstår nu fuldstændig ny til glæde for cyklisterne.

Usædvanlig autoværnsløsning

Det er usædvanligt at autoværnet er beklædt med træ, men det er fuldt ud lige så sikkert som de traditionelle autoværn (styrkeklasse N2-W7-A. Red). Træautoværnet har indvendige stålforstærkninger og modstår eventuelle påkørsler lige så godt som de traditionelle autoværn. Det er en godkendt type, som vi er begyndt at sætte op flere steder i kommunen, der hvor vi mener, at de passer ind i omgivelserne.

Lene Pilt, projektleder fra By- og Udviklingsforvaltningen

Galleri fra projektet

Relaterede cases