Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Wiremaster - specialdesignede løsninger til nye og smukke belysningsopgaver

En løsning til steder, hvor der stiller ekstra høje krav til muligheden for belysning og masternes fleksibilitet

Wiremaster er en særlig løsning til opgaver der kræver dét mere af en belysningsmast. På wiremaster monteres lysarmaturet ikke på masten, men på wirer der er spændt ud imellem masterne. Dette giver muligheder for at skabe et helt andet lysmønster end blot med normale belysningsmaster.

Wiremaster fra DAV NORDIC speciallaves altid til det specifikke projekt. I masteafdelingen hos DAV NORDIC har via arbejdet hårdt på at skabe en stærk organisation, der kan give dig en god service og kvalitet. Vores afdeling råder over viden, erfaring og kompetencer der gør os i stand til at hjælpe dig med både at designe, beregne og levere lige præcis de wiremaster, der måtte være behov for i dit projekt.

Inspiration til wiremaster

Herunder kan du hente inspiration i, hvad andre har valgt med udgangspunkt i en løsning med wiremaster. Har du spørgsmål, er blevet nysgerrig på at bruge wiremaster til dit næste projekt eller ønsker en indikationspris er du velkommen til at kontakte os. 

Wiremaster til Aarhus rutebilstation

​Arbejdet i Aarhus startede med, at p-kælderen under den gamle rutebilstation skulle fyldes grundet dens ekstremt dårlige stand. Det resulterede i, at hele rutebilstationen ovenpå blev gentænkt og projekteret på ny. Bygherre besluttede, at det vigtigste var, at sikre god og jævn belysning, selv når der holdt busser. Busser skaber nemlig normalt mørke områder, som kan skabe utryghed for de øvrige trafikanter.

Wiremaster til Herning Torv

I Herning var udfordringen at fremstille en mast med et let udseende, der både kunne bruges til wireophæng, pladsbelysning og julebelysning. Løsningen blev 11 specialdesignede koniske master, som ser lette ud, men som er ekstra forstærkede indvendigt.

​Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få specialfremstillet wiremaster til dit projekt, så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor. Vi står altid klar til at hjælpe med rådgivning, sparring, forespørgsler eller til at give et uforpligtende tilbud.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".