Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Transparent støjskærm

Transparent støjskærm giver gennemsigtighed og bevarer udsyn og lysindfald

Transparente skærme, af enten glas eller plast (akryl eller polycarbonat), bliver anset som værende en attraktiv løsning på de strækninger, hvor der stilles krav til enten lysindfald for de bagvedliggende boliger eller bevaret udsyn - enten for trafikanterne til smukke områder eller for de bagvedliggende boliger. Et helt tredje argument for at vælge en gennemsigtig støjskærm er muligheden for at arbejde med det arkitektoniske formsprog, gennem det transparente materiale.

DAV NORDIC leverer mange forskellige transparente støjskærme, der er vejrbestandige og tåler hård påvirkning fra det trafikale miljø.​

Transparent og reflekterende

En transparent støjskærm er lavet af et solidt materiale med en glat overflade, hvilket betyder, at den indgår i kategorien reflekterende skærme. Du skal altså være opmærksom på, at vælger du en gennemsigtig støjskærm, kan du få udfordringer med at støjbilledet ændrer sig.

En god løsning kan derfor være at lave en kombinationsskærm. At inkludere sektioner med transparente elementer i en absorberende støjskærm kan være en god kombinationsmulighed. Det kan ligefrem være den forskel, der får alle ender til at mødes i projektet. Vores transparente støjskærme kan kombineres på kryds og tværs af de andre støjskærme, vi tilbyder.

Se her et eksempel på, hvordan det ser ud.

Mange af projekterne indenfor transparente støjskærme er specialdesignede ud fra ønsker om farve, størrelse og funktion. For at se eksempler på disse, se nederst på siden. For at se vores udvalg af transparente støjskærme se nedenfor.​

Er du i tvivl om dine mulighederne, har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at tage fat i en af vores eksperter. 

Gør det gennem formularen nedenfor.​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".