Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Stålmaster til signalanlæg

​Stålmaster til signalanlæg er et sikkert og funktionelt produkt, der kan leveres efter dine behov

Skal du anlægge et nyt lyskryds og mangler du stålmaster til et nyt signalanlæg? Så er DAV NORDICs stålmaster til signalanlæg svaret på din søgen.

Vores stålmaster til signalanlæg er produceret i galvaniseret stål i henhold til EN 1461, så de kan holde til de danske forhold. Vi ved, at de kan holde til vejr og vind og dermed garanterer vi lang levetid. Derudover kan de leveres med en toplak, der er både anti-sticker og anti-graffiti, så de holder sig pæne og ikke kræver meget vedligehold.

For at sikre nemt vedligehold af elektriske dele bliver vores stålmaster til signalanlæg leveret med en luge, så du har nem adgang til elektronikken indeni. Hermed kan du hurtigt og nemt vedligeholde og afhjælpe eventuelle problemer med signallanternerne. Lugen i stålmasterne til signalanlæg er planforsænket og er monteret med rustfri syrefaste skruer, så den ikke kan åbnes af uvedkomne.​

Mange muligheder for tilbehør af stålmaster til signalanlæg

Stålmasterne leveres i den RAL-farve og højde, som du ønsker og har brug for. Vi kan også levere stålmasterne til signalanlæg med forskellige arme og højder, så de præcist opfylder behovet. Læs mere om tilbehør til vores forskelllige master her.

Vores stålmaster til signalanlæg kommer i forskellige udgaver; cylindrisk-, bertlet- eller galgemaster, og med forskellige muligheder for ophæng. Vi ønsker at levere den rette løsning for dig og har stor erfaring med specialløsninger. Hvis du ønsker rådgivning eller har spørgsmål så kontakt os endelig.

For at gøre det endnu nemmere for dig, kan stålmasterne leveres med forborede huller til signallanterner. Vi er selvfølgelige også behjælpelige med fundamenter til alle vores master. Du kan enten undersøge mulighederne i vores fundamentsvælger under specifikationer eller spørge os.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".