Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Stålfundamenter - praktiske fundamenter, der sikrer god stabilitet

Stålfundamenter kan anvendes til samtlige master med fodflanger

Stålfundamenter fra DAV NORDIC er lette og praktiske til alle master med fodflanger. Grundet deres koniske design bliver de godt forankret i jorden, hvilket giver høj stabilitet til masterne. Det koniske design gør dem også nemme at stakke og dermed nemme at transportere. 

Tekniske detaljer med sikkerhed i højsæde

Stålfundamenterne monteres i en dybde på mellem 1,0 og 3,0 m. Stålfundamentet passer til fodflanger i størrelsen c/c 250 mm, 300 mm og 400 mm, mens bolte i størrelserne M16-M30 kan anvendes ved forankring. Fundamentet leveres sandblæst og med mulighed for ekstra galvanisering på op til 200 my.

DAV NORDICs stålfundamenter er CE-mærkede i henhold til DS/EN 1090-1 &2 og galvaniseret i henhold til Ds/EN 14991. Sidst men ikke mindst, er styrken på vores fundamenter angivet ud fra jordbundsforholdene i henhold til DS/EN 1997-1 DK NA:2013 & Bulletin No. 12.

Når du skal vælge mastefundament, er det vigtigt at forholde sig til jordens sammensætning, da dette har betydning for fundamentets styrke. 

Inspiration til master findes her

Endnu lettere stålfundamenter med garanti for samme sikkerhed som før

Vores nye stålfundamenter på 1,5 m vejer kun 54 kg. Dermed er de lettere at transportere end nogensinde før. Ikke nok med, at de er nemme at transportere, de er samtidigt også nemmere at håndtere, når de skal i jorden. Den reducerede vægt er dog ikke ensbetydende med at vi er gået på kompromis med sikkerheden. Vi leverer stadigvæk et stålfundament, der giver ekstrem god stabilitet til masterne.

For netop at opretholde en høj sikkerhed er det vigtigt at bruge fedthætter - for at beskytte boltene, efter montering af masten på stålfundamenterne.

Hvis du er i tvivl om, om et stålfundament er den rigtige løsning for dig, så prøv vores fundamentsvælger. Derudover er det muligt at finde hjælp i vores montagevejledning, i forhold til at få monteret både stålfundament og mast.

Har ovenstående givet anledning til spørgsmål eller ønsker du at spørge til priser på stålfundamenter er du velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen nedenfor. Vi vender tilbage til dig indenfor 2 hverdage. 

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".