Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Portaler

DAV NORDIC leverer og monterer stålkonstruktioner og eventuelt fundamenter til portaler, som kan anvendes til trafikinformation, såsom skilte, kameraer, scannere eller lignende. Portalerne monteres over kørebanen og portalerne fremstilles og varmforzinkes efter vejdirektoratets regler for projektering af portaler.

Vi søger altid at levere den bedst mulige løsning til dit projekt og vi har en bred vifte af kompetencer som muliggør dette. Blandt andet er hver portal vi leverer specialfremstillet, da der er mange forhold at tage hensyn til. Det kan blandt andet være: terræn, vejens bredde, vægt og størrelse på det udstyr der skal monteres mv. De fremstilles som L-portal eller U-portal enten med firkantrør eller gitterkonstruktion.​ Vi leverer til både permanente og midlertidige løsninger.

En stor fordel ved at vælge portaler fra DAV NORDIC er, at vi kan varetage hele projektet. Vi står både for opmåling, projektering, fundamenter, montering, afspærring, montage af trafikinformation og evt. tilretning af eksisterende autoværn og/eller støjskærm.

Kontakt vores medarbejder Stig for at få et uforpligtende tilbud på portaler. 


Stig Olesen

Projektleder

Støjreducerende løsninger


Mobil: 60 15 74 13

Mail:sol@davnordic.dk

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".