Miljøstationer ​

Kundetilpassede miljøstationer til erhverv

Miljøstationer fra DAV NORDIC er specialdesignet til at imødekomme kundernes unikke behov uanset om det drejer sig om en virksomhed, institution eller offentlig plads.

En miljøstation fra DAV NORDIC er mere end bare en affaldskur – det er en funktionel og holdbar løsning designet til at passe perfekt ind i omgivelserne.
Den bruges som afskærmning hos virksomheder og offentlige byrum, hvor man gerne vil skærme af for affaldscontainere. På den måde bidrager en miljøstation fra DAV NORDIC til af forskønne miljøet omkring.

Hvorfor vælge en miljøstation fra DAV NORDIC?

  • Design og tilpasning: Vi udvikler, designer og leverer vores miljøstationer fra bunden, så de er unikt tilpasset til den enkelte kundes behov.
  • Holdbarhed og kvalitet: Vores miljøstationer er remstillet i stål i henhold til EN1090-2 standarden. Dertil er der mulighed for yderligere behandlinger som anti-graffiti og anti-sticker. Vi garanterer, at vores skure står imod vejrforhold og tidens tand.

Lavet i perforeret galvaniseret stål

Miljøstation, som bliver brugt som palleskur ved Taulov Dry Port

Overdækninger cases

Galleri

Vil du vide mere?

Vores engagerede og dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet.

Morten Thougaard

Key Account Manager
+45 54 34 33 17

Produktvalgsguide, Overdækninger

Filtrér produktliste efter behov.

Holscher overdækning

Produktblade

Overdækninger til el-ladestandere

Overdækninger til el-ladestandere

Ved DAV NORDIC ​tilbyder vi to forskellige muligheder for overdækninger med solceller. Begge muligheder har et stilrent og enkelt design, inspireret af et Y. Begge muligheder er ligeledes produceret i stål og har solceller monteret på taget.
Den oplagte anvendelse af overdækninger med solceller er til el-ladestandere, ladeparker eller større parkeringspladser.