Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

En tryg og sikker stiforbindelse til borgerne i Gullev

DAV NORDIC har leveret specialrækværk med LED belysning til stibroen i Gullev for at gøre det mere trygt, hurtigt og trafiksikkert for de bløde trafikanter at krydse vejen.

Borgerne i Gullev har i flere år haft en stibro ved Borrevej på ønskelisten, der skal sikre en mere sikker stiforbindelse for gående og cyklister fra Gullev og ind til Bjerringbro.

Det var farligt for børnene at krydse vejen for at komme til fritidsaktiviteter eller i skole. Derfor valgte mange forældre at køre deres børn i stedet. Med den nyopførte stibro betyder det, at folk ikke mere behøver at krydse Borrevej, men de kan nu sikkert og trygt undgå trafikken på vejen fremover.

DAV NORDIC har udført specialrækværk med LED belysning i håndlisten, samt sikkerhed ved bropillerne, som underentreprenør for Kaj Bech A/S. Samarbejdet med Kaj Bech A/S har været tæt, professionelt og løsningsorienteret.

Montagen af hele broen, herunder rækværket har ikke skabt de store gener. Det meste af rækværket blev monteret på elementfabrikken, og færdiggjort efter montagen af broen. Vejen måtte holdes lukket en aften og en nat fra klokken 18 til 6 morgen for at færdigmontere broen. Det var vigtigt for Viborg kommune, at der var mindst mulige gener og forstyrrelser for fremkommeligheden på vejen, mens arbejdet blev udført, og alt dette blev overholdt.

Udført: 2020

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".