Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer massivt til ny Holstebro Motorvej

DAV NORDIC leverer massivt til ny Holstebro Motorvej

DAV NORDIC har i de seneste 3 år leveret massivt til den nye motorvej mellem Herning og Holstebro. Den 28. maj åbnede de første to etaper på i alt 10 km, som kaldes ”Messemotorvejen” og boligminister Ole Birk Olesen er glad for at trafikanterne nu får glæde af første del af motorvejen.

Vejdirektoratet bygger en 39 kilometer lang motorvej imellem Herning og Holstebro. Formålet er at give trafikanterne en hurtigere og mere sikker vej samt bedre trafikale muligheder for det nye supersygehus i Gødstrup. En aflastning af de lokale veje for tung trafik og støj har også vejet tungt.

Første etape, der har fået tilnavnet Messemotorvejen, går fra Snejbjerg til Sinding og er netop åbnet.

Godt samarbejde med M. J. Eriksson A/S

​M. J. Eriksson A/S er totalentreprenør på entreprisen og projektleder hos DAV NORDIC, Bjørn Lyng udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med M. J. Eriksson. Der har været en gensidig respekt og forståelse for vores kompetencer hver især og en god kommunikation, der har sikret, at vi blev færdige til tiden.”

32 km autoværn

​DAV NORDIC har leveret og monteret ca. 32 km autoværn til de to etaper og tidligere leveret og monteret broautoværn til alle broer på entreprisen. Underlaget for motorvejen på disse entrepriser er hårdere end normalt men på grund af et godt forarbejde og stor erfaring, har det ikke forsinket DAV NORDIC i montagen.

DAV NORDIC

DAV NORDIC er leverandør af trafiksikkerhed og er landsdækkende med hovedkontor i Silkeborg og afdeling i Bjæverskov og Sverige. Firmaet er mere end 80 år gammelt og har leveret en lang række trafiksikkerhedsløsninger til de danske veje igennem alle år.

Kontakt

Adm. direktør Ulrik Toft Marcussen

Tlf. 8682 2900 // mobil: 2630 7441

E-mail: utm@davnordic.dk

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".