Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer broautoværn til nyt vartegn i Høje-Taastrup

DAV NORDIC A/S  har leveret broautoværn til Høje-Taastrup kommunes dengang nye bro. Broen er en 42 m lang skråstagsbro med en 28 m høj bro-pylon. Den forbinder Hedehusene med den nye bydel, Nærheden. Broen er opført over Danmarks travleste jernbanestrækning.

DAV NORDIC leverer i underentreprise til Jorton A/S, og projektleder, Mads Faudel udtaler om samarbejdet: ”Det har været et spændende projekt. Vi er ikke vant til at arkitekterne er så meget ind over det arkitektoniske, så det har taget ekstra tid men har også gjort projektet spændende. DAV NORDIC kender vi fra mange tidligere projekter, og der har været et godt samarbejde. De har udvist stor fleksibilitet. Ønsket om et svensk autoværn har givet lidt ekstra udfordringer tidsmæssigt, ligesom vi også selv har været udfordret tidsmæssigt, men vi er kommet i mål med et flot resultat, hvor også autoværnet spiller en markant rolle i det arkitektoniske udtryk.”

Leverancen fra DAV NORDIC

Leverancen fra DAV NORDIC omfatter 125 m rørrækværk, 160 m broautoværn og ca. 200 m autoværn. Broen blev spektakulært løftet på plads i to dele natten mellem den 7. og 8. september 2019, og DAV NORDIC monterede broautoværnet på de to bro-halvdele inden. Broen blev indviet den 29. marts 2020.

COWI er rådgiver på projektet som udføres for Høje-Taastrup Kommune og NærHeden P/S.

Udført: 2019

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".