Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

MILEWIDE leverer aluminiumsmaster til Femern forbindelsen

MILEWIDE har som underleverandør til Opeka leveret 150 master til fire broer på strækningen Ringsted-Femern. Det er første gang, MILEWIDE har en samlet leverance af både signal- og belysningsmaster fra ALU Economic serien, som blev del af sortimentet medio 2017.​​

Opeka meget tilfredse med Milewide

Per Christiansen, som er Service Manager ved Opeka udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Emil Mortensen fra MILEWIDE. Jeg vil nærmest sige, til perfektion. MILEWIDE er yderst servicemindede og alt er forløbet snorlige. Derudover er vi meget tilfredse med ALU Economic serien, som både visuelt er pæn og i en prisklasse, projektet kan bære. MILEWIDE har endvidere leveret armaturene til projekterne. Det har gjort projektet endnu bedre. Jeg er meget tilfreds.”

26 nye broer

Der opføres i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen 26 nye broer, og 30 broer renoveres. Banen skal skabe en hurtigere forbindelse mellem København og Hamborg, samt flytte gods og passagerer fra vejene til jernbanen, som i sidste ende nedsætter CO2-udledningen. Opeka har leveret signal- og belysningsanlæg til 5 projekter og MILEWIDE er valgt til alle 5. Banedanmark er bygherren og MT Højgaard hovedentreprenør.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".