Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer kæmpe ordre til Hovedstadens Letbane

Autoværn ved Hovedstadens Letbane til trafikbeskyttelse

Største masteleverance til dato

DAV NORDIC er markedsleder på master i Danmark og med ordren på over 1.000 signalmaster, er det den største enkeltstående ordre på den mastetype til dato, her i 2023. Den enorme leverance bliver leveret på en periode på 2 år og har fordret, at DAV NORDIC har etableret et omfattende varelager i Bjæverskov. Masterne er alle eftergivelige og er med til at højne trafiksikkerheden.

Signalmasterne er af typen, ALU Round. Masten er arkitekttegnet og udviklet på baggrund af mange års forskning og produktudvikling i trafiksikkerhed. Masten er af aluminium og produceres i en CO2-neutral produktion med genanvendt aluminium.

Vejbelysningsmaster til 11 kommuner

I leverancen indgår også 200 vejbelysningsmaster, som alle er eftergivelige og af aluminium eller stål. 100 af de vejbelysningsmaster, der er valgt er DAV NORDICS populære mast; MILEWIDE Ø170, som er en designmast - designet af den prisvindende designer, Knud Holscher og med den højeste eftergivelighedsklasse.

Autoværn i specialfarve

DAV NORDIC leverer ligeledes 6 km autoværn til letbanen. Leverancen omfatter både udskiftning af eksisterende autoværn og nyetablering af autoværn. På en strækning på ca. 100 m omkring de 6 stationer, som leverancen omfatter, leveres autoværnet pulverlakeret i jordfarve. Jordfarven gør, at autoværnet blender roligt ind i bybilledet. Det er første gang, at DAV NORDIC leverer pulverlakeret autoværn, og lakeringen omfatter alt fra stål til skruer og befæstning i autoværnet.​

Designmast leveret til Hovedstadens Letbane

Hovedstadens letbane

Hovedstadens Letbane, som er et samarbejde imellem Region Hovedstaden og 11 kommuner, strækker sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og får 29 stationer. Letbanen er i 2023 et af midlerne til at fremme mobiliteten og udviklingen i hovedstadsområdet. Regionaltogstrafikken bindes sammen på tværs i en ny finmasket struktur, som skaber et sammenhængende, kollektivt trafiksystem i Hovedstadsregionen, og i 2025 kan den første tur køres mellem Lyngby og Ishøj. Letbanen sikrer, at det både er nemmere for studerende at komme til DTU i Lyngby og de store erhvervsuddannelser i Glostrup, Albertslund og Ishøj, og at virksomheder og arbejdspladser kan fastholde og tiltrække nye medarbejdere med den forbedrede mobilitet.​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".