Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​MILEWIDE - En serie af prisvindende vejudstyr

Designmaster der leverer på både design og kvalitet

MILDEWIDE masterne er tegnet af den prisvindende designer Knud Holscher og udgør en serie af vejudstyr som både har et unikt design, høj sikkerhed og en effektiv funktionalitet. MILEWIDE serien består af master, der kan anvendes til både belysning, signallanterner og skilte.

Inspirationen til MILEWIDE masterne skal findes i naturen. Helt konkret i plantestænglen. Plantestængler er nemlig fleksible og lette samtidig med, at de er stærke nok til at holde både frø og blade oppe trods vind og vejr. På samme måde er MILEWIDE masterne designet til at opretholde sin funktion over lang tid, men give efter ved påkørsel.

Masten er designet med respekt for materialets lethed og detaljerne er formet med et fokus på både æstetik og funktionalitet. Udover inspirationen fra plantestænglen falder MILEWIDE serien også ind under en lang tradition indenfor skandinavisk design, som fokuserer på lang levetid og rene linjer. 

Lang levetid, lav vedligehold og høj udtryksmulighed

Alle MILEWIDE signalmaster produceres i anodiseret aluminium, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor korrosion og forlænger mastens levetid. Dette sikrer også en lav grad af vedligehold, da de nemt kan renses for snavs.

MILEWIDE signalmaster er cylindriske og kan leveres med forskellige overflader. De kan både leveres som anodiserede i forskellige farver og med eller uden en skinnende effekt. Derudover kan de både våd- og pulverlakeres i en valgfri RAL-farve. De kan også leveres med vores toplak som er både anti-sticker og anti-graffiti.

MILEWIDE er en eftergivelig mast

MILEWIDE master er CE-mærkede i henhold til EN 40-6. De er eftergivelige i henhold til EN 12767 og kan leveres i alle sikkerhedsklasser.

Hvis MILEWIDE masten kommer i sikkerhedsklasserne HE eller LE vil de, ved sammenstød, bringe bilen til standsning ved at krølle sammen om bilen. På denne måde bremses bilen, samtidig med at masten ikke rammer bilens tag i høj fart og der vil heller ikke være løsrevne mastedele, der kan ramme eventuelle bløde trafikanter.

Hvis masten er sikkerhedsklasse NE reagerer den på sammenstød ved at løsrive sig fra fundamentet og bevæge sig hen over bilens tag og lande bagved bilen. Dette gøres af hensyn til menneskene i bilen, men betyder også, at en NE-mast anvendes bedst på steder med få bløde trafikanter. 

MILEWIDE som signal -og skiltemaster

MILEWIDE er et godt valg som både signal- og skiltemast på grund af mastens eftergivelighed og design. Lyskryds er lokationer, hvor der er stor risiko for sammenstød, hvorfor det er praktisk at masterne der holder skilte og signalkurver er eftergivelige. Dermed tjener de to funktioner, i stedet for én.

Det der gør MILEWIDE til noget særligt er det spor, der kører i hele mastens højde. Det giver en høj grad af fleksibilitet i forhold til montering af enten lysarmaturer, signallanterner eller skilte. Der skal ikke bores huller, men i stedet bruges særligt designede klemsko der har indgreb i sporet.

En anden god grund til at anvende MILEWIDE master er, at de ofte kan bære både skilte og lysarmaturer, hvilket både gør det billigere og samtidigt letter helhedsindtrykket, da man kan minimere antallet af nødvendige master.  

Læs mere her om mulighederne indenfor fundamenter.

MILEWIDE er også en kombimast

MILEWIDE masterne kan også leveres som en kombimast, hvilket blot øger funktionaliteten og sparer både plads og penge. En kombimast tilbyder muligheden for at montere både lysarmaturer og signallanterner på samme mast. Masterne er designet med to separate luger, så der kan monteres individuelle sikringsindsatse.

Ved at vælge en kombimast minimerer du både antallet af master, udgifter til indkøb og driftsomkostninger. MILEWIDE kombimaster er derfor et godt valg, der både tilbyder funktionalitet på et højt niveau, lavere anlægsudgifter og et prisvindende design. 

Specifikationer​

Kontakt

Er du interesseret i prisvindende designmaster med uendelige muligheder, så kontakt os gerne gennem kontaktformularen nedenfor.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".