Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Gittermaster
​- en traditionel mast med et industrielt look

En ekstra høj mast, der både er funktionel og har et genkendeligt og historisk udseende

Gittermaster fra DAV NORDIC er den perfekte løsning til lokationer, der kræver ekstra meget lys uden at det er masten, der dominerer billedet. Vores gitter master anvendes især ved sportsarenaer og ved industriområder. Gittermaster er altid en specialordre og vil derfor altid blive produceret efter behov.

Gittermaster har den fordel, at de produceres i tre sektioner, hvilket gør at de kan blive højere end mange andre former for master. De tre dele samles på stedet ved at blive boltet sammen. Gittermaster fås som standard i højder mellem 4 og 30 meter, men det er muligt at få dem produceret højere ved efterspørgsel.

Alle vores gittermaster bliver varmgalvaniserede i henhold til EN ISO 1461, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor korrosion. Alle gittermaster er beregnede, producerede og CE-mærkede i henhold til EN 1090 og er produceret i S355 klasse runde rør. Alt dette bevirker en lang levetid. 

Mange muligheder for forskellige udtryk og funktioner

Det er muligt at få malet gittermasterne i en valgfri RAL-farve. Du kan både få malet hele masten eller bare roden. Derudover findes der forskellige muligheder for traverser til montering af armaturer, for eksempel ringtraverser eller arme.

Gittermasterne leveres med fodflanger til montering på støbte betonfundamenter, men det er også muligt at tilkøbe ekstra fundering i form af et anker-bolt sæt. Læs mere om vores forskellige fundamenter her.

For nemmere vedligehold og sikkerhed er det også muligt at få monteret trin, der enten er faste eller kan fjernes. Trinnene kommer med indbygget sikkerhedsline, så det er nemmere at komme op og montere eller efterse armaturerne i toppen.

Vil du høre om mulighederne for, hvordan en gittermast kan løse dine problemer, så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor. Vi står altid klar til at hjælpe. Uanset om det er rådgivning, forespørgsler eller for at få et uforpligtende tilbud. 

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".