Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Eftergivelige master,
​der øger sikkerheden i trafikken

​Eftergivelige master kan redde liv

På veje, hvor den ønskede hastighed er 50 km/h eller højere, i rundkørsler, ved signalanlæg o. lign. bør der indenfor sikkerhedszonen anvendes eftergiveligt vejudstyr.

Hos DAV NORDIC har vi et stort udvalg af eftergivelige master med forskellige funktioner og eftergivelighedsklasser. Eftergivelige master ligner til forveksling almindelige belysningsmaster, men de absorberer en del af kraften i tilfælde af påkørsel, hvilket gør dem uundværlige i forhold til trafiksikkerhed.

Eftergivelige master af stål

Vi har tre eftergivelige stålmaster; SECURIMAT, oktogonalkoniske og Protec Pole. De er alle i de højeste eftergivelighedsklasser, hvilket vil sige at de er designede til at bringe bilen helt eller delvist til bremsning samtidig med at de tager hensyn til personerne i bilen.

Eftergivelige master af aluminium

Vi tilbyder også eftergivelige aluminiumsmaster. Vores kendte master MILEWIDE og ALU Round er også eftergivelige aluminiumsmaster. MILEWIDE master kommer i alle sikkerhedsklasser og ALU Round er eftergivelighedsklasse NE, hvilket er særligt anvendeligt i områder med få bløde trafikanter.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".