Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CitySwan Basic Wood- vores bæredygtige mast

​​Velkommen til CitySwan Basic Wood. Masten, der viser vejen mod en mere bæredygtig verden ved at være produceret i træ og samtidigt komplementerer den resterende CitySwan serie fra DAV NORDIC på bedste vis.

CitySwan Basic Wood er designet til både park, plads, gade og stræde med et stilrent funktionalistisk formsprog. Mastens kompromisløse skulpturelle design, beriger ethvert moderne by- og landskabsrum med æstetik og etik. Især ved havnefronter og promenader, park- og landskabsmiljøer vil CitySwan Basic Wood på smukkeste vis artikulere det omkringliggende rum.

CitySwan Basic Wood er tegnet for at signalere omsorg og omtanke på vores miljø ved brug af maximalt træ i designet. Det står i smukt samspil med stålarm og armatur. Se det som arkitektens beskedne bidrag til en grønnere og mere bæredygtig fremtid - stål erstattes af træ. Basic Steel har fået en variant. De kan arkitektonisk bruges sammen eller hver for sig. De klæ’r hinanden.

Træ er et af fremtidens byggematerialer. Det er verdens mest miljøvenlige råstof. Det er 100% genanvendeligt og reproducerbart. Basic Wood træmasten er vokset på luftens CO2  og solens stråler. Derudover lagrer materialet CO2. Det giver et mindre energiforbrug under produktionen og gør masten gennemført genanvendelig.

CitySwan Basic Wood træmasten bidrager til at opfylde flere af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. For verdensmål 9 mener DAV NORDIC, at mastens materiale i træ er et innovativt bidrag til infrastrukturen. Derudover mener vi også, at netop udnyttelsen af træet som ressource er én måde at have et ansvarligt forbrug og produktion på. Derved er CitySwan Basic Wood også med til at opfylde  verdensmål 14. 

Bjarne Schläger

Arkitekten bag CitySwan Basic Wood masten​

Specifikationer

​Skriv til os…

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".