Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kameramaster
​- Den mest stabile mast til opgaven

Kameramaster opfylder effektivt dit behov for overvågning

Har du et område, der kræver overvågning i høj kvalitet? Så er DAV NORDICs kameramast løsningen på dit problem.

Vores kameramaster kan både leveres i cylindrisk, konisk og bertlet udgave, så du kan få det udtryk og den funktion du søger. Vores kameramaster anvendes især i områder, hvor der kræves CCTV, altså hvor der kræves overvågning som adgangskontrol.

Vores kameramaster har høj funktion og leverer en ekstremt stabil base for din overvågning. Dermed er kameramaster fra DAV NORDIC særligt velegnet til videoovervågning med zoom. Masterne har en max. udbøjning på 0,5 % ved en belastning på 0,1 m² samt en vægt på 10 kg i henhold til DS/ EN 40 Eurocode 1. De bevæger de sig altså ikke ret meget, til trods for høj vind. Deres stabilitet kan sammenlignes med de bedste gittermaster.

Kameramaster har mange smarte funktioner, der sikrer lavt vedligehold og stabilt virke

Alle vores kameramaster er CE mærkede og bliver beregnet i henhold til EN 40-3-3. De kan leveres med en toplak der både er anti-sticker og anti-graffiti, hvilket sikrer at der er lave driftsomkostninger for vedligehold. Vi garanterer en minimumslevetid på 25 år i C3 miljøer.

Læs mere om korresionsklasser her. (link?)

Alle vores kameramaster skal nedstøbes med krympefri beton. De bliver leveret med fodflanger og kan også leveres med betonfundament. Læs mere om vores fundamenter her og vælg den løsning der passer dig.

Vores kameramaster kan også leveres som kip-mast (en funktion, der gør ar de kan tippes og man dermed kan komme til toppen uden lift). Dette gør det utroligt nemt at vedligeholde og justere kameraet ved behov.

Lyder dette som løsningen på dit problem? Eller er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 2 hverdage. Du er velkommen uanset om det drejer sig om spørgsmål, rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Specifikationer

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".