2 kontorelever med speciale i administration

Vil du have en alsidig kontoruddannelse inden for specialet administration? Lige nu tilbyder vi et spændende og udviklende elevforløb, hvor du vil få mulighed for at udfolde dit talent og dygtiggøre dig.

Silkeborg og Bjæverskov

Velkommen til en solid virksomhed, der vil fremad

Er du klar på en spændende hverdag, der er præget af rutinemæssige opgaver, ad hoc-opgaver og arbejde på tværs af afdelinger, hvor du får berøring med både økonomi, personaleadministration, koordinering og andre administrative opgaver, der skaber stor værdi for dine kollegaer, så læs endelig videre.

“Der er virkelig frihed under ansvar og det smitter enormt af på arbejdsglæden, at man selv har mulighed for at sætte dagsordenen og kan præge sin egen hverdag og arbejdsopgaver.”, siger kontorassistent, Camilla Pedersen.

DAV NORDIC er markedsledende indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger på de danske veje, samt salg af master i hele Danmark. Da vi fortsat vinder store udbud hos offentlige og private entreprenører, står vi aldrig stille, og hos os bliver du ikke kun elev, men en kollega med ansvarsområder og selvstændige arbejdsopgaver.

Vi har afdelinger i Silkeborg, Bjæverskov, Frederikssund og Sverige, samlet er der ca. 80 kollegaer der glæder sig til at møde dig. Lige nu søger vi en elev i både Silkeborg og Bjæverskov med opstart 1. september – hvis den rete kandidat har lyst og mulighed for at starte før, vil dette også være en mulighed.

Dette kunne blive en del af din hverdag

Du vil være med til at supportere både kunder, leverandører og dine kollegaer, have opgaver i økonomi, og hjælpe vores projektledere og øvrige afdelinger med forskellige administrative opgaver.

Her involverer vi hinanden og står klar til at hjælpe

Mange skilter med det – men når vi siger ”frihed under ansvar”, så mener vi det. Vi har nemlig tillid til, at du er den bedste til at træffe beslutninger om dine opgaver, uden at vi behøver at kigge dig over skulderen.

Vi tager hinanden alvorligt

Folk tager hinanden alvorligt, uanset hvem der taler med hvem. Her er man ikke bare sig selv nærmest – man gør virkelig, hvad der er bedst for firmaet.

Projektchef, Bjørn Lyng.

Skal du være en del af teamet?

Firmagoder

  • Frokostordning
  • Kaffe, the og frugt m.m.
  • Bordtennis i pausen
  • Fleksible arbejdstider og fjernarbejde (hvor muligt)
  • Sundheds- og wellnessprogrammer

Udviklingspotentiale

  • Professionel udvikling
  • Seminarer og kurser
  • Stærkt socialt samvær og teambuilding
  • Konkurrencedygtige lønpakke inkl. pension
  • Performance bonus

Har du spørgsmål til stillingen?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til Gitte Frimann, HR- og lønsansvarlig hos DAV NORDIC.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gitte Frimann

HR- og lønansvarlig
+45 41 49 42 44

Er du stadig interesseret?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt!
Vi holder løbende samtaler, og afslutter processen, når vi har fundet den rigtige person til jobbet

Uddrag fra sociale arrangementer

DAV NORDIC A/S støtter