Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Færdigstøbte betonfundamenter
​til standardmaster

Betonfundamenter til master med fodflanger

Vi har et bredt udvalg af betonfundamenter, lige fra de egenproducerede typefundamenter og U-formet fundamenter, til de lette betonfundamenter med udsparing hele vejen igennem fundamentet.

Fælles gælder for alle DAV NORDICs betonfundamenter, at de er beregnet til standard master på op til 14 meter. De passer til master med fodflanger i størrelserne c/c 200 mm, 250 mm og 300 mm i galvaniseret eller rustfri stål. Der kan anvendes bolte i størrelserne M16 til M24.

Betonfundamenterne er forsynet med to føringsveje på 100x400mm. De skal monteres 1,0-2,0 meter nede i jorden og netop jordens sammensætning er det vigtigt at være opmærksom på, da denne har betydning for betonfundamentets styrke. 

Sikkerhed i førersædet

DAV NORDICs betonfundamenters styrke er angivet ud fra jordbundsforholdene i henhold til DS/EN 1997-1 DK NA:2013 & Bulletin No. 12. Derudover er betonfundamenterne CE-mærkede i henhold til DS/EN 14991.

Søger du vejledning til at vælge det rigtige mastefundament samt at få det monteret det korrekt, så anvend vores fundamentsvejledning og montagevejledning.

Søger du rådgivning om, hvorvidt et betonfundament er det rette til dit projekt, så kontakt os gennem formularen nedenfor. 

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".