Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Bertlede og cylindriske stålmaster
​- en klassisk lysmast med et simpelt og funktionelt udtryk

En bertlet og en cylindrisk stålmast er dekorative og kan udfylde mange funktioner

Bertlede og cylindriske stålmaster fra DAV NORDIC tilbyder mange muligheder for forskellige udtryk og praktiske løsninger. De findes både i to forskellige højder samt med muligheder for enten forskellige arme eller topplacerede armaturer. Tilvælger du vores toplak som giver både en anti-sticker og anti-graffiti overflade beholder den bertlede eller cylidriske mast sit rene og fine udtryk uanset, hvordan de bliver behandlet. 

Bertlede stålmaster

Bertlede stålmaster har et simpelt dog spændende udseende. Masten består af to rør svejset sammen. Sammensvejsningen kaldes en bertling. Det vil sige, at den nederste mast har en større diameter end den øverste og overgangen mellem de to er let rundet.

Da vores bertlede stålmaster kommer i to forskellige højder, har vi også to forskellige funderingsmuligheder. Master mellem 5 og 7 meter kommer klargjort til nedgravning og kan eventuelt stabiliseres med 1-2 vingefundamenter. Master mellem 8 og 9 meter leveres med fodflanger og skal monteres på et betonfundament, som vi selvfølgelig også leverer. Læs mere om vores fundamenter her.

Find vores produkter hos den lokale
Brødrene A og O Johansen.​​

Cylindriske stålmaster

Cylindriske stålmaster er en klassisk mast til belysningsarmaturer. Masten har samme diameter i hele dens højde, og giver dermed et roligt og enkelt udtryk. Cylindriske stålmaster har mulighed for både topmontering af armaturer eller de kan leveres forboret til en arm til lysarmatur.

Alle vores cylindriske stålmaster skal nedgraves, og kan eventuelt blive stabiliseret yderligere med vingefundamenter. Læs mere om disse her.

Vi tilbyder også en bred vifte af muligheder indenfor tilbehør.

Dimensionering, høj kvalitet og eget certifikat

Bertlede og cylindriske stålmaster fra DAV NORDIC er dimensioneret og fremstillet efter vejrforholdene i Danmark. De er beregnet til terrænklasse II, og kan dermed holde til en basisvind på 24 m/s. Dette betyder, at vores bertlede stålmaster leverer høj sikkerhed, da de ved max belastning højest har en udbøjning på 3% af mastens højde.

Vi garanterer også den høje kvalitet, da vores betlet master er produceret i henhold til DS/EN 40-3-3 og DS/EN 1993-1-1 stålkonstruktion, konstruktionsklasse 1. Derudover holder DAV NORDICs vores eget certifikat for stålproduktion, hvilket vil sige vi overholder gældende regler for stålproduktion. ​​

Søger du enkle, flotte og praktiske stålmaster til belysning er bertlede og cylindriske stålmaster et godt bud. Har du lyst til at høre mere, så kontakt os endelig, enten med en forespørgsel eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er også altid klar til at rådgive, hvis du ønsker dette. Bare udfyld kontaktformularen med dine oplysninger herunder så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage.​

Vidste du ...

Navnet ”Bertlet mast” kommer fra den overgang der findes på masten.
​Den rundede overgang fra den bredemast til den smalle mast hedder en bertling.​

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".