Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Støjautoværn - støjabsorberende autoværn

​Tryk for at forstørre billedet

Støjautoværnet er et system af sammenbygget vejudstyr, der består af autoværn og støjdæmpning i ét system. Det har samme højde som andre autoværnssystemer, da støjskærmen monteres bagpå autoværnet.

80 % af al trafikstøj på veje kommer fra dækstøj. Med en lavt placeret støjkilde er der, hvis værnet står tæt på støjkilden, ikke behov for en høj skærm til at dæmpe støjen.

DAV NORDIC forhandler støjautoværnet, som udover at gøre trafikken mere sikker, også er med til at sænke støjen fra trafikken. Autoværnet har den fordel, at det er tæt på støjkilden, og at det er effektivt og billigt at installere. Fordelen ved at dæmpe støjen ved autoværnet er, at jo tættere på kilden støjen absorberes, jo mere effektiv er støjdæmpningen. Hvis støjskærmen opsættes længere væk fra kørebanen, vil støjen ofte gå hen over skærmen.

Idet autoværnet er perforeret, vil støjen gå igennem autoværnet og bliver absorberet af skærmens kerne, der er lavet af mineraluld. Systemet er crash-testet i henhold til gældende EU-norm, [EN 1317], og er velegnet til løsninger,​hvor støjautoværnet kan placeres tæt på støjkilden​, som f.eks. på mange landeveje.

Vil du lære mere om støj så læs her​.

Ledte du efter almindeligt autoværn? Se vores produkter her.

Vi yder gerne teknisk rådgivning i forbindelse med spørgsmål til det støjabsorberende autoværn. Ønsker du et uforpligtende tilbud, laver vi også gerne det. Ring på 86 82 29 00 eller skriv direkte til os her.​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".