Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dobbelt absorberende støjskærm

Funktion for en dobbelt absorberende støjskærm

En dobbelt absorberende støjskærm består af kassetter som er opbygget med et åbent materiale på begge sider af konstruktionen og en midte bestående af isolering og som en fast centerkerne. For centerkernen gælder det, at den er af et vejrbestandigt materiale med høj massefylde. Centerkernen er forskellig afhængig af produkt. Denne opbygning opfanger dermed støj fra begge sider af skærmen.

Akustisk forståelse:

Der skal være en side af en støjskærm, der skal stoppe lyden. Til forskel fra en enkelt absorberende støjskærm er man derfor nødt til at bygge ”bagsidefunktionen” ind i kassetten.

Dobbelt absorberende støjskærm er god på lokationer med støj fra flere vinkler

Anvendelsesområdet for støjskærme med dobbeltsidet absorption vil typisk være i områder og miljøer, hvor støjen rammer skærmen fra flere vinkler. Eksempler på sådanne områder er midterrabatter, jernbaner eller veje, hvor beboelsesområder grænser tæt op imod eller som opdeling mellem to virksomhedsgrunde, hvor begge parter har støjkilder placeret på grunden. 

Produkter indenfor dobbelt absorberende støjskærme:

Læs nyheder om støjreducerende løsninger her.

Er en dobbeltabsorberende støjskærmen løsningen på dit problem? Så kontakt os gennem formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigts muligt. 

Vi besvarer både ønsker om rådgivning og tilbud. 

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".