Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Sikringer og indsatser til master
​der sikrer dine lyskilder

Beskyt dine lyskilder og forlæng levetiden

Vil du gerne beskytte dine lamper og sørge for at de holder så længe som muligt? Så er en sikringsindsats fra DAV NORDIC løsningen. Sikringsindsatse er enormt vigtige, da de beskytter særligt dine LED lamper mod overbelastning fra fx overspænding eller lynnedslag.

Vores sikringsindsatse beskytter imod forskellige forhold. De designes ud fra, hvad der er behov for og, hvordan den pågældende mast er indrettet. Sikringsindsatsene er designet til hurtigt og nemt at blive installeret i masterne.

Da sikringsindsatse er tavler med aktive komponenter, skal de overholde visse krav. Alle DAV NORDICs sikringsindsatser er CE-mærket og er godkendt i henhold til IEC 61439 og NF C17-200.

Der er flere forhold, der skal tages hensyn til når man skal vælge en sikringsindsats. Det er blandt andet, hvor mange lamper det drejer sig om, antal og størrelse på kabler, højden på masten og adgangslugens størrelse. Vi hjælper altid gerne med rådgivning. 

Mange muligheder for lige præcis den beskyttelse, der sikrer dine lamper bedst

Indholdet i en sikringsindsats varierer alt efter, hvad der er behov for. Vi tilbyder blandt andet Copak klemmer og sikringer, hvor man kan opnå den effekt der ønskes. Copak klemmer kommer med forskellige muligheder, de kan tage op til 5 netværkskabler, tillader op til 3 faser; nul, jord og op til 50 mm2.

Vores sikringsindsatse beskytter også mod lynnedslag, idet de leveres som lynbeskyttelse i klasse II. Det anbefales for at sikre levetiden på især LED lamper. Vi tilbyder to forskellige former for beskyttelse, enten parallel eller seriel.

​Julebelysning er særligt følsomt overfor fysisk berøring og skal derfor dækkes godt af. Grundet risikoen for kontakt mellem menneske og strømkilde kan vores Lumipak julebeskyttelse leveres med smeltesikring og automatsikringer og HFI-relæ, som sikrer, at strømmen afbrydes ved kontakt.

Læs mere om Lumipak indsatsen her.

Sikringsindsatse fra DAV NORDIC sikrer og beskytter dine lamper mod overspænding og lynnedslag, samt sikrer levetiden på dine LED lamper. Hvis du har en forespørgsel, ønsker et uforpligtende tilbud eller ønsker rådgivning på området, så tæv ikke med at kontakte os. Bare udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage.​

Montage​

Specifikationer

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".