Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Stærkt DAV NORDIC udvider med datterselskab i Sverige

DAV NORDIC har pr. 1. december 2016 etableret datterselskab i Sverige. Samtidig er virksomheden Milewide, som er dansk design vejudstyr, kommet under DAV NORDIC vinger. Virksomheden har fra 1. januar 2017 samme ledelse, og der skabes synergier for kunderne.

​En samlet løsning til kunderne​

Ulrik Toft Marcussen, adm. direktør i DAV NORDIC og Milewide fortæller: ”Vi oplever, at kunderne ønsker færre leverandører, så projektudførelsen bliver mere enkel. Derfor er det en klar fordel for vores kunder, at DAV NORDIC og Milewide nu har samme ledelse og i projektfasen kan byde ind med løsninger og produkter fra begge virksomheder. Samtidig kan vi opnå nogle indkøbsfordele og administrative fordele, som kommer vores kunder tilgode. Jeg har store forventninger til de synergier, vi kan skabe og ser frem til at møde kunderne med det nye tilbud.” Han fortsætter: ”Samtidig har vi etableret datterselskab i Sverige, hvor Milewide i forvejen står stærkt. Her forventer vi ligeledes, at eksisterende og nye kunder vil tage godt imod vores samlede koncept.

DAVNORDIC – Svensk datterselskab

​DAVNORDIC er navnet på det svenske datterselskab, og virksomheden er centralt placeret i Jönköping, midt imellem Stockholm, Malmö og Göteborg lige op af E4 - Sveriges hovedfærdselsåre. Ulrik Toft Marcussen fortæller: ”Vi kan tilbyde hele vores produktsortiment i Sverige, som faktisk er temmelig omfattende med MILEWIDE i folden også, og vi har ansat højt kvalificerede og kompetente folk, som vi forventer kan videreføre vores forretningskoncept fra Danmark.

Milewide – kvalitets vejudstyr​

MILEWIDE er velkendte på det svenske marked og indgår i store vejprojekter som f.eks. den kommende forbifart i Stockholm.

Virksomheden blev etableret i 1995 på baggrund af to designkonkurrencer, som var udskrevet af Vejdirektoratet og Dansk Design Center omkring en samlet serie af vejudstyr og støjskærme.

Knud Holscher Industriel Design vandt begge konkurrencer og den nye virksomhed og produktserie kom til at hedde MILEWIDE.

MILEWIDE produkterne er designet, så de kan indgå i et utal af kombinationer og støjskærmen har vundet IF product Design Award-prisen og den tyske designpris Die 100 Besten Industrie-design i 1998. Virksomheden har ikke tidligere haft salgskonsulent i Sverige, som den nu får med samarbejdet med DAVNORDIC.

DAV NORDIC

DAV NORDIC er leverandør af trafiksikkerhed og er landsdækkende med hovedkontor i Silkeborg og afdeling i Bjæverskov og Sverige. Firmaet er mere end 80 år gammelt og har leveret en lang række trafiksikkerhedsløsninger til de danske veje igennem alle år.

​​

Kontakt

Adm. direktør Ulrik Toft Marcussen

Tlf. 8682 2900, mobil: 2630 7441

Mail: utm@davnordic.dk

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".