Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Jens og Martin har arbejdet hos DAV NORDIC i et kvart århundrede

I DAV NORDIC er vi rigtig stolte af vores mange dygtige medarbejdere, der sikrer, at vi når vores ambitiøse mål . I februar 2020, en måned med grå skyer og megen nedbør, skete der også noget opløftende; både Jens Jacobsen og Martin Hansen  kunne begge fejre 25-års jubilæum hos DAV NORDIC.

Jens er montør i vores sjællandske afdeling og har øget sikkerheden på de danske veje igennem de sidste 25 år. DAV NORDIC var heldige, at de overtog den hårdtarbejdende montør tilbage i år 2000 da der blev opkøbte en del af Bladt Industries. 

Udover, at Jens til dagligt sætter autoværn op, bruger han ivrigt sin fritid på at passe sin og konens nedlagte landbrug i Nordjylland. ”Jeg kan særligt godt lide at skove træ, passe min have og ikke mindst bruge tid med mine børnebørn.” fortæller Jens.

Martin er den lageransvarlige på den sjællandske matrikel. Det er Martins fortjeneste, at både montørerne hver dag kører afsted med fyldte lastbiler, men også at lagerpladsen ser pæn og ordentlig ud. Han har været ansat i firmaet, siden den sjællandske afdeling startede i en 2-længet gård i Farum i år 1995. De første 14 år fungerede vejene som hans arbejdsplads, hvor han udførte sit job som montør. 

Martins  utrættelige væsen kommer også til udtryk, i sin fritid, for når han ikke arbejder, vedligeholder og drifter han en nedlagt landejendom på Østsjælland. Om sommeren er der ekstra meget liv og glade dage, for der passer han nemlig de næsten 20 kreaturer, som hjælper med at holde græsarealerne omkring gården nede.

DAV NORDIC takker både Jens og Martin for deres flittige arbejdsindsats gennem årene og ønsker begge medarbejdere stort tillykke med jubilæerne!

Jens Jacobsen (tv) og Martin Hansen (th) har tilsammen over 50 års anciennitet i DAV NORDIC

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".