Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC samarbejder internationalt

DAV NORDIC samarbejder i højere og højere grad med internationale entreprenører omkring entrepriser i Danmark. Eksempler på dette er Züblin omkring udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen og Van Gelder omkring Frederikssundsmotorvejen, fase 2, Tværvejen.

Krav om stor samarbejdsvilje​

”Det kræver stor samarbejdsvilje at arbejde sammen omkring løsning af opgaver på så højt et teknisk niveau, og alle er ekstra påpasselige omkring detaljer, metoder og ikke mindst omkring de sproglige udfordringer, der er” udtaler Jan K. Nielsen, projektleder ved DAV.

”Gennem vores samarbejde med Van Gelder på Frederikssundsmotorvejen får vi et værdifuldt indblik i en udenlandsk entreprenørs tilgang til projekter af den karakter. Det mærkes tydeligt at Van Gelder er vant til en anden arbejdsgang end vores, så de gør en stor indsats for at sætte sig ind i vores forretningsgange” siger Jan K. Nielsen og fortsætter: ”DAV bidrager med know-how omkring bro- og stålautoværn, omkring design og ikke mindst omkring CE-mærkede produkter, og som et ekstra plus får vi i samarbejdet et værdifuldt indblik i forskellige kulturer. Det gør det spændende og udfordrende”, fortsætter Jan K. Nielsen.

​​

Flere udenlandske entreprenører i Danmark​

De udenlandske entreprenører er kommet for at blive i Danmark. Med store infrastruktur projekter som Femern Bælt tunnellen og den nye bane København-Ringsted er det kun begyndelsen, vi har set, og derfor er DAV glade for allerede at have høstet gode erfaringer med det internationale samarbejde. ”Vi mener, det er nødvendigt, når vi ønsker at operere på store infrastruktur projekter i fremtiden” fortsætter Jan K. Nielsen.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".