Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC ansætter afdelingsleder på Sjælland

Den 1. november 2015 tiltrådte Michael Larsen som afdelingsleder for DAV NORDICs afdeling i Bjæverskov på Sjælland. Michael Larsen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Petri & Haugsted A/S, hvor han har været i 11 ½ år og arbejdet med ledelse inden for entreprenørbranchen. Michael Larsen har den rette erfaring og de rigtige personlige kompetencer til at lede og udvikle afdelingen på Sjælland.

Stor travlhed

DAV NORDIC har valgt at udvide organisationen som følge af stor travlhed og pres på medarbejderne igennem længere tid. “Det er meget glædeligt, at vi har travlt, og der er så stor efterspørgsel efter vores løsninger og ekspertise, at vi nu udvider med en afdelingsleder på vores Sjællandske kontor. Det ser jeg som en positiv udvikling for DAV NORDIC” siger adm. direktør Ulrik Toft Marcussen. Ulrik Toft Marcussen fortsætter: “Vi ønsker både at fastholde og udbygge markedspositionen på Sjælland, og jeg er sikker på, at vi i Michael Larsen har fundet den helt rigtige profil til at løfte opgaven.”

Udvikling af medarbejdere og processer

Michael Larsen skal bl.a. beskæftige sig med udvikling af medarbejdere og optimering af processer

som projektstyring, tilbudsgivning, kvalitetssikring mv. og udtaler: “Jeg ønsker at opbygge en kultur,

hvor vi hjælper hinanden og arbejder som et team. Procedurer og forretningsgange skal

videreudvikles og arbejdet med kunderne er en høj prioritet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med

mine nye kolleger og til at løfte opgaven.”

Michael Larsen den rette profil

Michael Larsen er uddannet teknikumingeniør på Odense Teknikum og har beskæftiget sig med konstruktion af stålbroer i hele Europa fra 1990-2000. Siden har han arbejdet med forsyningsledninger, først i Skanska i 4 år og siden i 11 ½ år hos Petri & Haugsted A/S.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".