Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder - Virksomhed

Ingen fortjener at få kræft

2 personer fra vores organisation har valgt anonymt at stå frem og fortælle om deres erindringer med kræft og hvordan det har påvirket deres liv.

Silkeborgvirksomhed vokser massivt på bundlinjen

DAV NORDIC A/S satte nye rekorder i 2019, hvor bruttofortjenesten voksede bl.a. grundet nye forretningsområder og medarbejdernes indsats.

​2019 har været et forrygende år for DAV NORDIC. Virksomhedens regnskab for 2019 viser en markant omsætningsfremgang på 40% og en bundlinje, som følger med. Resultatet er med til at konsolidere virksomhedens egenkapital yderligere.

Jens og Martin har arbejdet hos DAV NORDIC i et kvart år hundrede

​I DAV NORDIC er vi rigtig stolte af vores mange dygtige medarbejdere, der sikrer, at vi når vores ambitiøse mål. I februar, en måned med grå skyer og megen nedbør, skete der også noget opløftende; både Jens Jacobsen og Martin Hansen kunne begge fejre 25-års jubilæum hos DAV NORDIC.

Dansk Autoværn A/S skifter navn til DAV NORDIC A/S

​Dansk Autoværn A/S skifter den 1. april navn til DAV NORDIC A/S. Virksomheden har i dag en række forretningsområder både indenfor anlæg og byggeri, og derfor er det en naturlig udvikling at ændre navnet, udtaler adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen.

DAV NORDIC fylder 90 år

​DAV NORDIC fylder 90 år i 2018 og står på et stærkt fundament, der udvikles yderligere i de kommende år. Virksomheden leverer ikke længere kun løsninger til anlægsprojekter, men bevæger sig over i byggeriet og har succes med det.

Stærkt DAV NORDIC udvider med datterselskab i Sverige

DAV NORIDC har pr. 1. december 2016 etableret datterselskab i Sverige. Samtidig er virksomheden Milewide, som er dansk design vejudstyr, kommet under DAV NORDICs vinger. Virksomheden har fra 1. januar 2017 samme ledelse, og der skabes synergier for kunderne.

DAV NORDIC har fået en ny omfattende hjemmeside

Vi er glade for at kunne lancere vores nye responsive hjemmeside.

​​

Siden er blevet udbygget med en række nye faciliteter og spændende muligheder og med de små 100 undersider, er der meget at hente.​

DAV NORDIC ansætter afdelingsleder på Sjælland

Den 1. november 2015 tiltrådte Michael Larsen som afdelingsleder for DAV NORDICs afdeling i Bjæverskov på Sjælland. Michael Larsen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Petri & Haugsted A/S, hvor han har været i 11 ½ år og arbejdet med ledelse inden for entreprenørbranchen. Michael Larsen har den rette erfaring og de rigtige personlige kompetencer til at lede og udvikle afdelingen på Sjælland.

DAV NORDIC søger Økonomi og IT elev

Til hovedkontoret i Silkeborg søger DAV NORDIC en dygtig og udadvendt Økonomi og IT elev, der har masser af gå-på-mod.

DAV NORDIC får ny adm. direktør

Den 1. maj 2015 tiltræder Ulrik Toft Marcussen som ny adm. direktør i DAV NORDIC.

DAV NORDIC samarbejder internationalt

DAV NORDIC samarbejder i højere og højere grad med internationale entreprenører omkring entrepriser i Danmark. Eksempler på dette er Züblin omkring udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen og Van Gelder omkring Frederikssundsmotorvejen, fase 2, Tværvejen.

Miljøet i fokus

DAV har netop indkøbt to nye 26 tons lastbiler. Investeringen er den første i rækken af investeringer, hvor der er særlig fokus på miljøet og nedbringelse af CO2 udslippet.