Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder - Virksomhed

DAV NORDIC investerer i medarbejderne og den grønne omstilling

DAV NORDIC har investeret i solceller og el-ladestandere. Dette er et led i vores grønne omstilling og for at give vores medarbejdere muligheden for at lade mens de er på arbejde.

LÆS MERE

DAV NORDIC investerer i arbejdsmiljø og øget sikkerhed

DAV NORDIC har investeret i to topmoderne lastbiler, med arbejdsmiljø og sikkerhed som de vigtigste paramere. Lastbilerne indgår i DAV NORDICS vognpark på 15 lastbiler og anvendes til vedligeholdelse af de danske statsveje.

LÆS MERE

​Mød os til VEJFORUM 2022

DAV NORDIC er til stede på konferencen som udstiller, hvor over 1000 deltagere forventes at besøge. Vi glæder os til på stand 82, at vise hver eneste af jer, hvilke produkter og løsninger DAV NORDIC kan tilbyde vejsektoren.

LÆS MERE

DAV NORDIC opkøber Danintra

Danmarks bredeste sortiment af master er blevet endnu mere omfattende, efter at DAV NORDIC A/S pr. 1 maj 2022 har overtaget aktiverne hos Danintra A/S.

​DAV NORDIC deltager i året store konference, Vejforum 2021

Under året tema ”Grøn omstilling” vil en række indlæg tage pulsen på prioriteringer på infrastrukturområdet. 

Vi er klar til at imødekomme de krav der må komme. På Vejforum vil vi gerne snakke med dig om, hvor vi skal hen, hvad er bæredygtighed egentlig og hvad skal der til, for at ændre noget. ​

LÆS MERE

Ingen fortjener at få kræft

2 personer fra vores organisation har valgt anonymt at stå frem og fortælle om deres erindringer med kræft og hvordan det har påvirket deres liv.

Silkeborgvirksomhed vokser massivt på bundlinjen

DAV NORDIC A/S satte nye rekorder i 2019, hvor bruttofortjenesten voksede bl.a. grundet nye forretningsområder og medarbejdernes indsats.

​2019 har været et forrygende år for DAV NORDIC. Virksomhedens regnskab for 2019 viser en markant omsætningsfremgang på 40% og en bundlinje, som følger med. Resultatet er med til at konsolidere virksomhedens egenkapital yderligere.

Jens og Martin har arbejdet hos DAV NORDIC i et kvart århundrede

​I DAV NORDIC er vi rigtig stolte af vores mange dygtige medarbejdere, der sikrer, at vi når vores ambitiøse mål. I februar, en måned med grå skyer og megen nedbør, skete der også noget opløftende; både Jens Jacobsen og Martin Hansen kunne begge fejre 25-års jubilæum hos DAV NORDIC.

Dansk Autoværn A/S skifter navn til DAV NORDIC A/S

​Dansk Autoværn A/S skifter den 1. april navn til DAV NORDIC A/S. Virksomheden har i dag en række forretningsområder både indenfor anlæg og byggeri, og derfor er det en naturlig udvikling at ændre navnet, udtaler adm. direktør, Ulrik Toft Marcussen.

DAV NORDIC fylder 90 år

​DAV NORDIC fylder 90 år i 2018 og står på et stærkt fundament, der udvikles yderligere i de kommende år. Virksomheden leverer ikke længere kun løsninger til anlægsprojekter, men bevæger sig over i byggeriet og har succes med det.

Stærkt DAV NORDIC udvider med datterselskab i Sverige

DAV NORIDC har pr. 1. december 2016 etableret datterselskab i Sverige. Samtidig er virksomheden Milewide, som er dansk design vejudstyr, kommet under DAV NORDICs vinger. Virksomheden har fra 1. januar 2017 samme ledelse, og der skabes synergier for kunderne.

DAV NORDIC ansætter afdelingsleder på Sjælland

Den 1. november 2015 tiltrådte Michael Larsen som afdelingsleder for DAV NORDICs afdeling i Bjæverskov på Sjælland. Michael Larsen kommer fra en stilling som afdelingsleder ved Petri & Haugsted A/S, hvor han har været i 11 ½ år og arbejdet med ledelse inden for entreprenørbranchen. Michael Larsen har den rette erfaring og de rigtige personlige kompetencer til at lede og udvikle afdelingen på Sjælland.

DAV NORDIC får ny adm. direktør

Den 1. maj 2015 tiltræder Ulrik Toft Marcussen som ny adm. direktør i DAV NORDIC.

DAV NORDIC samarbejder internationalt

DAV NORDIC samarbejder i højere og højere grad med internationale entreprenører omkring entrepriser i Danmark. Eksempler på dette er Züblin omkring udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen og Van Gelder omkring Frederikssundsmotorvejen, fase 2, Tværvejen.

Miljøet i fokus

DAV har netop indkøbt to nye 26 tons lastbiler. Investeringen er den første i rækken af investeringer, hvor der er særlig fokus på miljøet og nedbringelse af CO2 udslippet.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".