Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer Naturawall Støjskærm til Aalborg

DAV NORDIC leverer for første gang i Danmark Naturawall Støjskærm. Skærmen opføres på den nye omfartsvej syd om Aalborg.

Strækningen er på ca. 1 km og Naturawall Støjskærm skal støjregulere i forhold til boligområdet, der støder op til.

Naturawall Støjskærm er unik, fordi den tilplantes – i dette tilfælde med efeu. Den får således et naturligt, grønt udtryk, der på afstand kan ligne en hæk. Det giver en blød overgang fra vej til boligområde og samtidig en maksimal støjdæmpning.

Naturawall giver et naturligt look

​Naturawall er valgt af M. J. Eriksson A/S, som er totalenteprenør på projektet og Aalborg Kommune i fællesskab. Leverancen er delt op i 2 etaper og første del skal være færdig i uge 47. Jonas Press Nielsen, byggeleder ved M. J. Eriksson fortæller om leverancen: ”Vi har arbejdet tæt sammen med DAV NORDIC omkring leverancen og har optimeret processen løbende. Det har fungeret fint.”

Facts om Naturawall Støjskærm

​Naturawall består af varmgalvaniserede stålpaneler opført som en skærm. Skærmen fyldes med muld, som udgør 98,5% af den samlede volume.

Mulden er typisk overskudsjord, som på den måde anvendes. Det giver Naturawall en betragtelig lyddæmpning på op til 67 dB. Skærmen beplantes i de forskellige hylder med hæk, stedsegrønt, blomster eller lignende, der gør, at den hurtigt bliver grøn/blomstrende. Væggens individuelle opbygning giver det udtryk, der ønskes, og konstruktionen er let og hurtig at opføre.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".