Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

18 tons tung ståltrappe
​leveres til Ny Ellebjerg Station

Trappen er klar til montering

Et af de største trafikale knudepunkter

Ny Ellebjerg Station ligger i Valby og er en af stationerne på Køge Bugt-banen og den sydlige endestation for S-togene på Ringbanen. I​2024 åbner en af de 5 nye metrostationer i Sydhavnen på Ny Ellebjerg Station. Det bliver således muligt at skifte imellem metro, S-tog, bus og fjernbane på stationen, og det forventes, at stationen bliver et af de største trafikale knudepunkter i København i fremtiden.

I den forbindelse er den gamle trappe til S-togsstationen blevet udskiftet med en ny 18 tons tung ståltrappe fra DAV NORDIC.

DAV NORDIC er specialist i fremstilling, levering og montering af stålløsninger til infrastrukturprojekter. Vi leverer bl.a. broer, stibroer, cykelparkeringer, overdækninger med solceller, special stålkonstruktioner mv. og har mange årtiers erfaring med stålkontruktioner.

100 tons kran løftede trappen på plads​

I forbindelse med montagen af trappen krævede det en 100 tons mobilkran, 3 lifter og 4 montørers arbejde i 4 dage fra tidlig morgen til sen aften. At montere en trappe af den størrelse på en station, der er i drift er et større logistikarbejde, som kræver samarbejde med mange aktører. Nu er trappen på plads på stationen, og der er monteret fliser, reposer, rækværk og håndlister på trappen.

Trappen er monteret

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".