Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC har udvidet sortimentet og leverer både stål- og træbroer

Bæredygtige og skridsikre broer

Træbroerne fås i mange størrelser og helt op i 9 meters længde. De er fremstillet af træ fra PEFC-certificerede skove og er skridsikre. Sidstnævnte er en meget stor fordel i forhold til de ofte spejlglatte og farlige gamle broer. 

Vi har leveret en ny træbro på 6,5 m til et grønt område i Hvidovre og et vigtigt parameter i forhold til at vælge den nye bro var også den hurtige montage. Havde man valgt at reparere den gamle bro, ville den være afspærret i flere dage, og dermed ikke være tilgængelig for lokalområdet. Den nye bro kan nu holde i mange år uden vedligeholdelse.

​Træbro der kun tager én dag at montere

”Egentlig skulle MT Højgaard som del af en vedligeholdelsesentreprise med Hvidovre Kommune reparere den gamle bro, men da nyprisen på denne bro var attraktiv, og vi kunne montere den på bare én dag, blev det løsningen” udtaler projektleder, Bendt Nielsen fra DAV NORDIC.

Løsninger i træ til naturskønne områder

DAV NORDIC har i en længere årrække leveret og monteret træautoværn fra franske Tertü til områder med særlig skøn natur, og nu udvides sortimentet med træbroer.

Træbroerne passer æstetisk ind i skovområder og rekreative områder og supplerer DAV NORDICs sortiment af stålbroer.

Du kan læse mere om lignende produkter her

Udført: 2023

Træbro i flot natur

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".