Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer cykelparkering til Gartnerbyen i Odense

Den gamle GASA-grund i Odense forvandles frem mod 2025 til en helt ny bydel – Gartnerbyen. Til bydelen har DAV NORDIC’s nye stålafdeling leveret 736 stk. cykelparkeringer.

Når den nye bydel står færdig i 2025, vil Gartnerbyen dække 130.000 m2 og have ca. 1.600 boliger i forskellige typer og størrelser. Bydelen er både for unge, børnefamilier, seniorer og erhvervsdrivende og kommer foruden boliger til at indeholde et butikstorv, sundhedshus, kontorbyggeri og evt. et hotel.

H. Skjøde Knudsen samarbejder med DAV NORDIC

H. Skjøde Knudsen A/S har som totalentreprenør på de første 340 boliger valgt at samarbejde med DAV NORDIC A/S omkring cykelparkeringerne. Per Henriksen, som er projektchef hos H. Skjøde Knudsen udtaler: ”Vi valgte at samarbejde med DAV NORDIC, fordi de tilbyder specialløsninger. Det betyder, at vi kan få indflydelse på den konkrete løsning og i dette tilfælde på cykelparkeringerne og

-overdækningerne, og det var det, vi ønskede. Derforuden har vi ønsket en løsning, der er gennemgående i bebyggelsen og skaber en helhed. 

Samarbejdet har fungeret fint og gnidningsfrit. Vi er godt tilfredse.”

Stålleverancen fra DAV NORDIC

DAV NORDIC har til fem byggefelter i Gartnerbyen, leveret og monteret i alt 70 meter cykeloverdækninger fordelt på forskellige længder. For at kunne optimere grundarealet er der både i cykeloverdækningerne og i det fri indsat 564 stk. dobbeltetageparkeringer, således at cyklerne kan stå i 2 plan. Udover dobbeltetageparkeringerne er der leveret og monteret 172 stk. enkeltparkeringer.

Bag masterplanen for Gartnerbyen står Gartnerbyen P/S, som siden 2016 har arbejdet på at udvikle og transformere den gamle GASA-grund til Odenses nye bydel, der med grønne åndehuller, bæredygtige boliger og kvalitetsbyggeri skaber nye muligheder i Odense. Der er indtil nu opført ca. 20% af alle boliger og projektet fuldføres i 2025.

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".