Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC har leveret stålkonstruktioner til stort ombygningsprojekt​

DAV NORDIC A/S har igen leveret stålleverancer til byggeriet. Denne gang til SPX Flows lager- og produktionslokaler i Silkeborg. KPC Herning A/S har været projektudvikler/hovedentreprenør, og lokalerne er ombygget til kontorfaciliteter.

Kvalitet og stærk projektledelse

DAV NORDIC har 90 års erfaring med stålleverancer, og det sammen med evnen til at kunne levere og montere hurtigt var afgørende for at blive valgt som leverandør. Samtidig var prisen helt rigtig. DAV NORDIC er stærk på projektledelse og har en størrelse, der gør, at en meget kort projektperiode kan håndteres.

Et spændende kontormiljø

De tidligere produktionslokaler er blevet omdannet til et spændende kontormiljø med unikke ståldetaljer og 155 kontorpladser. Lokalerne er nu sammenhængende med produktionen, og historie og værdier har været udgangspunktet for ombygningen. Logistik, funktionalitet og medarbejdertrivsel har ligeledes været i fokus, og tidligere tiders jernstøberi, som tilbage i 1853 dannede rammer om virksomheden, er nænsomt overført til nutiden.

Specialleverance

DAV NORDICs specialleverance omfattede: 2 gangbroer inkl. værn, 2 gelændre til kælderniveau, værn til 2 læsseramper, 2 udvendige ståltrapper, 4 indvendige ståltrapper, ca. 110 m glasværn med rustfri håndliste og speciallavet beslag samt stålspær til 2 overdækninger af i alt ca. 45 meter.

Udført: 2019

HENT SOM PDF​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".