Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​DAV NORDIC A/S opkøber og fusionerer

DAV NORDIC A/S opkøber den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerer samme dag med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det tilfører DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter til vejene. Udvidelsen cementerer virksomheden, som den stærkeste spiller på vejudstyr i Danmark.

​Konstant udvikling

Adm. direktør ved DAV NORDIC, Ulrik Toft Marcussen udtaler: ”Vi er konstant opmærksomme på, hvad der rører sig på markedet, og det er vores opfattelse, at en større pallette af produkter til vores kunder er ønsket. Vi har en historik, der går 90 år tilbage, et stærkt fundament og nogle dygtige og erfarne medarbejdere og med det nye forretningsområde indenfor master, kan vi tilbyde endnu mere til markedet. Vi er samtidig ydmyge overfor opgaven og vil gøre vores bedste for at servicere kunderne optimalt – også i overgangsperioden. Vi er så heldige, at medarbejdere fra både Priess og MILEWIDE fortsætter i DAV NORDIC, så vi bibeholder ekspertisen og samarbejdet blomstrer allerede. Vi glæder os til at se hvad vi sammen kan udrette.

Komplet sortiment af master

DAV NORDIC ønsker at videreføre og styrke de bedste ting fra de to virksomheder. Et højt serviceniveau, en stor specalistviden samt det at kunne servicere kunderne i et komplet sortiment. Produktsortimentet af master spænder fra stålmaster, over eftergivelige aluminiumsmaster til designmaster. Der bliver mulighed for at lave endnu bedre aftaler med leverandørerne med den større portefølge af produkter, og det kommer kunderne tilgode. Ulrik Toft Marcussen fortsætter: ”Mastemarkedet har fundet et stabilt leje og med vores brede program, bliver vi en betydelig spiller på markedet.”

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".