Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kip-master er høj funktionalitet
​og praktik i én løsning​

Kip-master er specialdesignet til svært fremkommelige steder

Skal du have opsat projektører i områder, der er svære at komme til med lifte og kraner er kip-master fra DAV NORDIC den bedste løsning til dig.

Vores kip-master anvendes blandt anvendt ved sportsanlæg, havne, bakker, skråninger, havne. Kip-master kan hovedsageligt anvendes steder, hvor det kan være besværligt eller umuligt at komme til med servicelift eller kran.

Kip-masterne er særdeles funktionelle, da de kan betjenes af én mand helt uden brug af kran og lift. Det er dermed mere nemt og sikkert at vedligeholde både mast og diverse armaturer. Masterne kan tippes på midten, så toppen af masten kommer ned i nem betjeningshøjde. Dette betyder også lavere driftsomkostninger, da det ikke kræver kran eller lift. 

Mange muligheder for praktisk betjening og tilbehør

Vores kip-master kommer i en type BM, som er en let mast med manuel betjening til tipning af mast. De kommer også i en type BMT, som er en kraftig mast med enten manuel eller elektrisk spil til betjening af mastens tippefunktion.

Kip-master kan udstyres med alle former for traverser og ringtraverser. Du kan læse mere om tilbehør til kip-master her. Kip-master leveres med fodflanger til montering på støbt fundament eller der kan leveres et stålfundament til nedgravning. Læs mere om vores fundamenter her.

Vores kip-master er produceret i varmforzinket stål i henhold til DS/EN 1461. Derudover er de CE-mærkede med belastningsberegninger i henhold til EN 40 og for de høje —over 15 m – i henhold til Eurocode 1. Derudover kan man øge deres funktionalitet ved at tilkøbe vores toplak som er både anti-graffiti og anti-sticker.

Har du brug for en projektørmast, hvor du har plads til at få den lagt fladt på terræn er en kip-mast en praktisk løsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har forespørgsler, har lyst til at modtage et uforpligtende tilbud eller gerne vil have noget rådgivning på, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Du skal blot udfylde kontaktformularen nedenfor – så vender vi tilbage til dig indenfor 2 hverdage.

Specifikationer

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".