Marketingsleder

Er du udadvendt, handlekraftig, analytisk og detaljeorienteret, og vil du gå forrest for at løfte marketingsindsatsen i DAV NORDIC til dens fulde potentiale? Så bliv en del af vores team i DAV NORDIC allerede nu!

Velkommen til en solid virksomhed, der vil fremad

Som marketingsleder er du vores ansigt udadtil, og vil sammen med dit team på 1 – 2 medarbejdere sætte agendaen for at udfolde vores marketingsstrategi. Du vil få en spændende hverdag, med mange forskelligartede opgaver, og arbejde sammen på tværs af afdelinger og i samarbejde med ledelsen.

Der er virkelig frihed under ansvar og det smitter enormt af på arbejdsglæden, at man selv har mulighed for at sætte dagsordenen og kan præge sin egen hverdag og arbejdsopgaver,

Kontorassistent, Camilla Pedersen.

DAV NORDIC er markedsledende indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger på de danske veje, samt salg af master i hele Danmark. Da vi fortsat vinder store udbud hos offentlige og private entreprenører, står vi aldrig stille, og søger derfor en leder til vores marketingsafdeling i Silkeborg, med opstart hurtigst muligt – vi er dog klar til at vente på den rette kandidat.

Vi har afdelinger i Silkeborg, Bjæverskov, Frederikssund og Sverige. Du vil primært arbejde fra vores afdeling i Silkeborg, men skal bistå alle afdelinger, og får ca. 80 kolleger, der alle glæder sig til at møde dig.

Dette kunne blive en del af din hverdag

Som leder i marketingsafdelingen, er du overordnet ansvarlig for virksomhedens marketingsstrategi, herunder at udarbejde, vedligeholde og udfolde den i praksis. Derudover er du ansvarlig for intern og ekstern kommunikation og branding af virksomheden. Mere specifikt vil dine opgaver kunne omfatte:

Her involverer vi hinanden og står klar til at hjælpe

Mange skilter med det – men når vi siger ”frihed under ansvar”, så mener vi det. Vi har nemlig tillid til, at du er den bedste til at træffe beslutninger om dine opgaver, uden at vi behøver at kigge dig over skulderen.

Folk tager hinanden alvorligt, uanset hvem der taler med hvem. Her er man ikke bare sig selv nærmest – man gør virkelig, hvad der er bedst for firmaet.

Projektchef, Bjørn Lyng.

Er du vores nye holdspiller?

Du er frisk, handlekraftig, kreativ, og udadvendt. Du kan analysere tal og data samt udvikle og implementere langsigtede strategier der støtter virksomhedens overordnede mål. Du har en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver, er en holdspiller men arbejder selvstændigt, og trives med at tage initiativer og få boldene i mål. Derudover er du naturligvis serviceminded, er god til at danne relationer, har fokus på detaljer og arbejder struktureret og omhyggeligt, med høj kvalitet.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau, og har 3 – 5 års erfaring fra lignende job.

Firmagoder

  • Frokostordning
  • Kaffe, the og frugt m.m.
  • Bordtennis i pausen
  • Fleksible arbejdstider og fjernarbejde (hvor muligt)
  • Sundheds- og wellnessprogrammer

Udviklingspotentiale

  • Professionel udvikling
  • Seminarer og kurser
  • Stærkt socialt samvær og teambuilding
  • Konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension

Har du spørgsmål til stillingen?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til Ulrik T. Marcussen, CEO hos DAV NORDIC.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ulrik Toft Marcussen

Adm. direktør/CEO
+45 26 30 74 41