Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​IPL Indstiksfundamenter muliggør hurtig udskiftning af master

IPL Indstiksfundamenter er nemme at montere og tillader hurtig og sikker udskiftning af master i forskellige områder

IPL Indstiksfundamenter fra DAV NORDIC er særligt anvendelige i områder, hvor der er høj risiko for påkørsler af master, da de kan genanvendes. De kan anvendes til mange former for master, til både skilte, lysarmaturer, signalkurve m.m. Indstiksfundamenterne er også yderst anvendelige på områder, hvor der kun periodevis er brug for en mast. Med over 100.000 installationer i Europa er IPL markedsførende indenfor fundamenter til master.

Se reference, hvor IPL indstiksfundament er benyttet her

IPL Indstiksfundamenter kan leveres i mange størrelser og dybder, hvilket gør det muligt at anvende dem i mange forskellige løsninger. Desuden er der mulighed for en række praktiske løsninger på el-installationer såsom installationsdybde og forstærkede kabler. 

Indstiksfundamenter er noget særligt på grund af deres genanvendlighed og fokus på sikkerhed. Indstiksfundamenterne er nemme at montere og det kræver ingen opgravning at skifte masten. Dette gør, at der er færre afbrydelser i trafikken, samt mindre tid på vejen for montørerne.​

IPL Indstiksfundamenter skaber økonomiske besparelser og sikkerhed for alle involverede

Fundamenterne sikrer imod trafikafbrydelser, forstyrrelser og mindsker risiko for personskade ved reparationer og montering. De udmærker sig også ved deres miljø-fokus, da alle fundamenter kan genanvendes, så længe masterne har samme bunddiameter.

IPL Indstiksfundamenter spiller også en positiv rolle for trafiksikkerheden. Masterne forlader ikke fundamentet ved påkørsel, hvilket både bremser bilen samt sikrer, at masten ikke rammer andre. De påkørte master kan nemt fjernes og genanvendes, hvilket sikrer at fundamentet hurtigt er klart til en ny mast.

Vil du høre mere om fordelene ved et IPL Indstiksfundament eller søger du at øge sikkerheden for dine montører? Så kontakt os for at høre mere om mulighederne. Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".