Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Eftergivelige aluminiumsmaster
​- master der kan redde menneskeliv​

En aluminiumsmast øger ikke alene trafiksikkerheden, men ser ligeledes flot ud

Eftergivelige aluminiumsmaster fra DAV NORDIC, også kendt som ALU Round, ROSA og MILEWIDE, er et virkelig fornuftigt valg, hvis man går op i trafiksikkerhed, miljø, lang levetid og lav vedligehold.

Generelt har aluminium mange fordele overfor stål. Aluminium har fx en lavere vægt. Det betyder, at transport, håndtering og montering bliver langt nemmere. Ydermere er det enormt holdbart og kan klare meget hårde miljøer såsom havnefronter og kystlinjer. Aluminium har desuden en meget højere grad af genanvendelse end, hvis man sammenligner med stål.

Med den rette legering kan aluminiumsmaster fra DAV NORDIC holde op til 40-50 år. Det kan for eksempel være anodisering, der beskytter imod korrosion. Derudover er det vigtigt at behandle masten under jorden, så den beskyttes imod korrosion. Dette gøres med overfladebehandlingen ”HDPE jordbeskyttelse”. 

Lang levetid og stilrent udseende

Alle vores aluminiumsmaster kan leveres med forskellige udseende. De fås både i en konisk, bertlet og cylindrisk udgave. De kan både leveres i rå aluminium, anodiserede eller i en valgfri RAL-farve. Vælger du anodisering får du både forlænget levetid og en flot finish.

Eftergivelige aluminiumsmaster spiller en rolle i forhold til trafiksikkerhed. Fordi de i tilfælde af sammenstød mellem en bil og en mast, vil absorbere en del af kraften fra sammenstødet.

Der findes tre sikkerhedsklasser; HE, LE og NE.

De forskellige sikkerhedsklasser har forskellige formål, men øger alle trafiksikkerheden:

HE er den sikkerhedsklasse, hvor bilen bliver mest muligt fartreduceret

LE bremser bilen i mindre grad. Master i LE-klassen absorberer i højere grad stødet end den bremser bilen.

Master i klasserne HE og LE anvendes typisk i områder hvor der er risiko for at ramme bløde trafikanter,

NE klassen er den sikkerhedsklasse, hvor bilen i mindste grad bremses. NE-master bruges i høj grad på mere åbne områder, uden for mange bløde trafikanter.

Vi tilbyder to produkter indenfor eftergivelige aluminiumsmaster MILEWIDE og ALU Round.

Vil du høre mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en MILEWIDE, en ALU Round eller en helt tredje mast, så kontakt os, så hjælper vi dig videre. Vi står altid klar til at hjælpe, hvad enten det er med en forespørgsel, brug for rådgivningen eller et ønske om et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".