Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​TerraMO sænkbart elskab

​Et sænkbart elskab er en kompakt og usynlig løsning, der opfylder et simpelt behov

TerraMO sænkbart elskab fra DAV NORDIC er et mindre sænkbart elskab, som er perfekt til steder, hvor behovet for strømtilslutning ikke er permanent og ej heller for stort. For større behov (flere sammenslutninger) se vores MOSER sænkbare elskabe.

TerraMO sænkbart elskab er perfekt til for eksempel shoppingcentre, terrasser, parkeringspladser, lufthavne, togstationer og mange flere steder. Elskabet kan anvendes både indendørs og udendørs, og er enormt anvendeligt til trods for dens lille størrelse.

​Høj kvalitet trods lille størrelse

Det sænkbare elskab lever op til VDE standarder, og kan for eksempel holde til at en bil kører over det i nedsunken tilstand. Derudover er elskabet udstyret med både aircondition og dræn, så elektronikken bliver holdt tør. Dette sikrer også nem vedligehold og lang levetid.

Der er forskellige muligheder for indretning af elskabet. Det er muligt at få strømudtag på op til alle fire sider og det kan være forskellige udtag. Det kan for eksempel være 16A udtag, CEE 16A udtag med 5 poler eller en distributør med 4 moduler.

Det er altså muligt at designe TerraMO sænkbart elskab så det passer præcis til dine behov.

Er du interesseret i at høre mere eller har brug for rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os gennem kontaktformularen nedenfor. Vi vender tilbage indenfor 2 hverdage.

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".