Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Protec Pole
​- en stålmast, som øger trafiksikkerheden​

En eftergivelig stålmast med flot finish og fokus på sikkerhed

Protec Pole fra DAV NORDIC er en rundkonisk eftergivelig stålmast, som ligner almindelige stålmaster, men som spiller en aktiv rolle i trafiksikkerheden. Masterne indgår nemt i et helhedsindtryk, da de ikke adskiller sig stilistisk og er samtidigt et godt valg til steder med høj risiko for kollision mellem bil og mast.

Protec Pole er fremstillet i varmforzinket stål i henhold til DS/EN ISO 1461 og er CE-mærkede ud fra belastningsberegninger i henhold til EN 40-3-3, hvormed de kan holde til de danske vejr- og vindforhold. Ydermere er de CE-mærkede i henhold til EN 12767 som eftergivelige i HE-70 C S NS BD-klassen.

Protec Pole er eftergivelig i HE-klassen, hvilket vil sige at den ved påkørsel reducerer bilen hastighed på en kontrolleret måde, så påkørslen ikke volder for megen skade på menneskerne i bilen. Ved påkørsel vil masten bukke sammen omkring bilen. Fordelen herved er, at der i en påkørsel ikke er fx flyvende eller andre løse mastedele, der kan skade andre i området.

Montering og fundament

Protec Pole skal monteres på et støbt betonfundament placeret 15-20 cm under jordens overflade. Ved påkørsel forbliver masten forankret på fundamentet, hvilket gør det nemt at udskifte masten efter et sammenstød. Dét at masten forbliver forankret til fundamentet sikrer netop også, at masten ikke forårsager yderligere, skader på omgivelserne. Læs mere om vores fundamenter her.

Godt design og mange muligheder for nye udtryk

Protec Poles er lasersvejsede, hvilket efterlader masten med en glat og nærmest usynlig samling. Alle Protec Poles kan enten pulverlakeres eller vådlakeres i en valgfri RAL-farve . Overfladebehandlingen udføres i henhold til EN 12499. Det er også muligt at få leveres Protec Pole med en særlig toplak, som med sin anti-graffiti og anti-sticker overflade, er et godt redskab mod hærværk. Dette sikrer nem rengøring og lave driftsomkostninger i mastens levetid.

Protec Pole kan også leveres som en kombimast, hvor den kommer med to luger. Dette giver muligheden for at montere både lys og signallanterner på samme mast, hvilket optimerer pladsbrugen og nedbringer udgifterne.

Har du et projekt, hvor du overvejer at anvende eftergivelige master eller mangler du sparring omkring, hvordan du øger trafiksikkerheden og nedbringer omkostninger, så kontakt os gennem formularen her.

Specifikationer​

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".