Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

7 meter høj støjskærm over Store Vejleå

Markante krav til støjdæmpning

Støjen skal dæmpes markant i forhold til boligområdet ved Vallensbæk Nordmark, og støjskærmen skal derfor være hele 7 m høj og 2 km lang. DAV NORDIC leverer skærmen i totalentreprise og har selv projekteret skærmen efter Vejdirektoratets krav til lyddæmpning. DAV NORDIC udfører i højere og højere grad projektering af støjskærmsløsninger og oplever en stigende efterspørgsel efter dette på markedet.

Støjskærm for første gang over å

Leverancen er udover højden og længden også speciel, fordi den leveres i en særlig koksgrå farve, og fordi den monteres hen over to underføringer på Holbæk Motorvejen. Den ene underføring er Horsestien, og den anden er Store Vejleå. Det har krævet udvikling og fordret en specialløsning at føre skærmen igennem ved Store Vejleå. DAV NORDIC bygger en 21,7 m lang og 2,5 meter bred stålbro over åen som støjskærmen monteres på. Ved at støjdæmpe Store Vejleå sikres, at støjdæmpningen ikke brydes, og kravene til lyddæmpningen stadig opfyldes.


Støjskærmsløsningen opføres i perioden maj til november 2023, og DAV NORDIC ser frem til at aflevere projektet og skabe ro for beboerne.

Læs mere om DAV NORDICs mange andre løsninger:

Montering af trælameller på støjskærmen

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".