Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skærbækværket får igen bygningsbeskyttelse fra DAV NORDIC

Skærbækværket producerer elektricitet og fjernvarme, og DAV NORDIC har tidligere leveret bygningsbeskyttelse til kritisk infrastruktur. Nu leveres der bygningsbeskyttelse til personsikkerhed.

​Skærbækværket er et dansk kraftværk ejet af Ørsted. Værket ligger ved Kolding Fjord og dækker et meget stort areal med mange bygninger og opsamlingssteder, hvor der foregår kørende trafik imellem. For at sikre medarbejderne, er der lavet ekstra sikkerhed på området.

Sikring af personpassager

DAV NORDIC har leveret bygningsbeskyttelse, som skal sikre markerede personpassager/stier på området. Stierne styrer trafikken og leder de gående fra bygning til bygning og fra parkering til administration. Ved hver bygning er der ved udgangene og langs stierne ud mod vejen opsat bygningsværn. Bygningsværnet er sprøjtemalet gult, og signalerer agtpågivenhed både for de gående og for den kørende trafik.​

DAV NORDIC tilbyder en række beskyttelsesprodukter til at øge arbejdssikkerheden og reducere skader.

Sortimentet omfatter truckværn, bygningsværn, påkørselsværn, pullerter, fenderlister og kundetilrettede løsninger. Med et tilpasset bygningsværn øges medarbejdernes sikkerhed på arbejdspladsen.

Udført 2024

Gult bygningsbeskyttelse til personpassager ​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".