Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Projektørmaster på 35 m
​fra DAV NORDIC til Rønne Havn

Rønne Havn blev i 2018 udvidet med 150.000 m2 og med den seneste udvidelse på 100.000 m2 er havnen nu på 250.000 m2. I årene efter 2018 bliver havnen udvidet med yderligere 100.000 m2.

Montage af projektørmast på Rønne Havn

3 tons tunge master og 50 tons tunge fundamenter

DAV NORDIC har i underentreprise til Dansk Sportsbelysning leveret 4 stk. 35 m høje projektørmaster. I 2018 leverede Danintra, som DAV NORDIC i dag har overtaget, 13 master som var første etape af masterne.

Masterne er så store, at de leveres i 4 dele og samles direkte på pladsen med hjælp fra en kran. Til hver af de 4 master er der støbt et 2 meter højt og 50 tons tungt fundament over terræn. På den måde kan de flyttes, hvis området på et senere tidspunkt skal anvendes til andre formål. På hver maste er der monteret fra 2-7 stk. Signify LED projektører. Masterne vejer hver især ikke mindre end 3.000 kg, og det har været en større opgave for Dansk Sportsbelysning, som både har stået for montagen af masterne, montagen af projektørerne og rejsningen af masterne.

Projektørmast set oppefra på Rønne Havn

Danmarks førende leverandør af master

DAV NORDIC er Danmarks førende leverandør af master. Se mere på her. Der tilbydes et stort og varieret program af master inden for stål og aluminIum. Masterne anvendes til belysning på veje, stadions, parkeringsarealer og havnearealer samt til skiltning og signallys. Der er dertil et stort sortiment af arkitekttegnede designmaster, hvor æstetik og forskønnelse er i fokus samt et sortiment af eftergivelige master, der sikrer maksimal sikkerhed i trafikken.

Vil du vide, hvordan sådanne master rejses? Så se med i filmen herunder, hvor der rejses fire projektørmaster på Vejen Stadion:

Læs mere om dette projekt her.​

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".