Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nymoderne Herning Torv oplyses - i samarbejde med DAV NORDIC

DAV NORDIC har for Verdo, fremstillet 11 special designede master, der nu pryder Herning Torv.

Forespørgslen var en let konisk mast, der kunne bruges til både wireophæng, samt til pladsbelysning af torvet. Ideen blev sammenfattet og beregnet i samarbejde med Verdo, der har bidraget, som en aktiv del af produktudviklingen, fra start til slut.

Specielle ønsker gav specialmaster

Slutproduktet resulterede i, 11 meter høje rundkonisk stålmaster.

Selvom styrken i masten er mangedoblet, i forhold til en normal konisk mast, er det ikke at bemærke for det blotte øje. Indvendige forstærkninger og specialværktøj til koniske master, gør det muligt at lave et design, i en helrund udformning, selv med store godstykkelser.​

Masterne er ligeledes specialdesignet, med en ring i 7 meters højde, som kan benyttes til julebelysning og diverse ophæng. Ligeledes er der påmonterede spots, som giver en nyfortolket belysning, som stemnings betoner byen.

Iscenesættelsen af masterne, bunder i en speciel pearl effekt i pulverlakeringen, som i samspil med designet, bidrager til et nymoderne image med blikfang. Farven er nøje udvalgt af Herning Kommune og bruges for at opnå et ensartet udtryk. De speciallakerede master, er udelukkende at finde i Herning midtby.

Herning som event by

Projektet er fremstillet, til at komplimentere det foregående renoveringsprojekt af Herning Torv. Herning Torv er blevet moderniseret og har de seneste år hostet flere events, hvoraf de mange nye projekter, heriblandt masterne, skal bidrage til at brande Herning.

De nymoderne master, bidrager til en minimalistisk, dog stilfuld helheldsoplevelse, som i samarbejde med de nye projekter, der er blevet etableret i byen, skaber en elegant ny dynamik.

Belysnings master har i nyere tid, fået en større betydning i bybilledet. Søger du inspiration i andre specialprojekter anbefaler vi dig, at kigge med herunder.

Speciallavet masteserie til moderne byggestil, Tirsbæk bakke i Vejle

City SWAN er en elegante serie, der krydser både det funktionelle og stilfulde samtidigt med, at den let kan tilpasses til dit projekt. ​

Læs om City SWAN masten her

Skal vi tage en dialog?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om netop din opgave. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".