Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

DAV NORDIC leverer MILEWIDE master til intelligent havnetrafik system

DAV NORDIC er Danmarks førende masteleverandør. Vi producerer og​leverer aluminiums- og stålmaster til rigtig mange formål og har Danmarks bredeste sortiment. Ud over vores egenproduktion på MILEWIDE master samarbejder vi med nogle af Europas førende producenter af master, som gør det muligt at levere alle former for masteløsninger.

​Rådgiver Per Søholt fra konsulenthuset Agicon har designet løsningen og udtaler: ”Det er optimalt, at vi kan bruge standardkomponenter og standardmaster til løsningen. Det gør den attraktiv. Løsningen er udviklet i samarbejde med DAV NORDIC, og samarbejdet har været rigtig godt. Jeg kan bestemt anbefale DAV NORDIC som en innovativ og solid leverandør.”

65 multifunktionelle standard MILEWIDE master​

Projektet har fået navnet Free Flow Port Projekt og omfatter 65 multifunktionelle standard designmaster fra MILEWIDE. Dertil er der leveret 40 koniske belysningsmaster fra Metalogalva. DAV NORDIC producerer selv MILEWIDE masterne, som med deres indbyggede skinnesystem gør det muligt at montere smart kamera og sensorer på dem. DAV NORDIC har produceret to specialbeslag til montagen og placeringen af kameraer og sensorer kan justeres via disse.

​Bedre trafikafvikling med miljørigtig løsning​

Løsningen til Scandlines sikrer en bedre trafikafvikling og dermed en mindre miljøbelastning. Samtidig opnår passagererne en tidsbesparelse. Smart kameraer og sensorer er standardkomponenter, som er sammensat specifikt til denne løsning, og sammen med softwareløsningen interagerer de med Scandlines bookingsystem og opdaterer alle data omkring den enkelte enhed. På personbiler opdateres nationalitet, størrelse, biltype og antal personer i bilen. På lastbiler opdateres der også vægt, antal aksler og akseltryk, hastighed, farligt gods- og container oplysninger.

”Mobilklodser” - Mobile fundamenter​

DAV NORDIC har til løsningen leveret mobile fundamenter, også kaldet ”Mobilklodser” som mange af masterne monteres i. Fundamenterne gør det muligt at flytte masterne med en almindelig gaffeltruck og justere placeringerne. Det giver et fleksibelt og brugervenligt system, hvor havnen kan ændre funktion efter behov.

Rødby-Puttgarden drives af Scandlines, som har traditon for grøn innovation. Overfarten imellem Rødby og Puttgarden blev etableret i 1963, og der sejles i dag mere end 60 gange dagligt året rundt. Havnearealet i både Rødby og Puttgarden bliver nu renoveret med det intelligente havnetrafik system, som gør billeteringen både grøn og effektiv.​

Intelligent styresystem Scandlines ved Rødby-Puttgarten

Visualisering af intelligent scanning af lastbil

​Intelligent styresystem Scandlines ved Rødby-Puttgarten

Tilmeld nyhedsbrev​

Hold øje med din spam eller uønsket mail. Sørg gerne for at føje afsender og domæne til "sikre afsendere".